Alege un imprumut rapid disponibil online

Poti accesa chiar acum un credit rapid, apeland la una din societatile nebancare ce-l acorda

Poti solicita sumele de bani care te intereseaza, accesand un imprumut rapid disponibil online, la una din IFN-urile cu vizibilitate in piata.

COMPANIETIMPI DE ACORDARECREDITUL MAXIM PERIOADA MAXIMA DE ACORDARESOLICITA UN IMPRUMUT
1 ora40.00060 luni
24 ore15.00024 luni
2 ore2.00062 zile

Firmele nebancare ofera sume mici de bani, insa, maximul lor pot varia destul de mult de la o societate la alta.

Suma maxima pe care o obtii depinde si de alti factori, cum ar fi: venitul tau lunar, alte indatorari pe care le ai (credite in derulare, restante mai vechi).

Sintagma ‘imprumut rapid’ a ajuns la noi din engleza, unde acest produs are denumirea de ‘payday loans’. Semnificatia lui este aceeasi ca si la noi, adica, sume mici de bani imprumutate pe perioade reduse de timp. Aceasta forma de credite urgente pana la urmatorul salariu reprezinta o sursa de bani cash in momentul in care iti apare o urgenta pe care n-o poti rezolva altfel.

Acest sistem functioneaza in unele tari intr-un ritm foarte accelerat. Lucrurile sunt mult mai simple decat la noi. O astfel de practica poate atrage si unele apucaturi nu tocmai fair-play pentru clienti. Oricum, nu este cazul la noi, unde din fericire, in ultimii ani aceasta piata nefinanciara a fost reglementata la sange.

Acum, revenind la aceasta denumire de ‘imprumut rapid’ utilizata la noi in Romania la scara larga, pentru o serie de produse financiare, unele din ele cu semnificatii aproape diferite de cele ale termenului sursa. Azi, gasim imprumuturi rapide si la banci si la IFN-urile ce acorda credite de nevoi personale pe termen lung. Asadar, vizibilitatea din piata nu mai este chiar asa de edificatoare in privinta clasificarii clare a acestor tipuri de credite.

  Credit Provident

Cu certitudine, un imprumut rapid este un produs aflat in portofoliul Institutiilor Financiare Nebancare. Si IFN-urile sunt reglementare si verificate de BNR, uneori chiar mai abitir decat bancile. Cea mai buna dovada a acestor tineri sub control este data de informatiile prezente pe platformele online ale IFN-urilor ce acorda imprumuturi rapide. Toate au calculatoare de credite, toate afiseaza clar dobanzile anuale efective, perioadele de acordare, sumele minime si maxime ce pot fi accesate, actele necesare, conditiile de eligibilitate. Mai toate IFN-urile au pe platformele online proprii sectiuni ce completeaza aceste informatii: intrebari frecvente, detalii credite, informatii, etc.

Actele necesare accesarii unui imprumut rapid se limiteaza de regula la buletin si la un extras de cont. Insa, sunt si IFN-uri ce solicita si alte acte, precum: adeverinta de venit, adeverinta de salariu, alte dovezi de venit, etc.

Imprumuturile rapide sunt acordare in conditii lejere, de aceea si riscurile asociate sunt mari. Aceste riscuri se traduc in dobanzile practicate de societatile nebancare pentru produsele de tip rapid. Clientii cu urgente financiare apeleaza la creditele rapide in general ca ultima varianta.

Sumele ce pot fi accesate printr-un credit rapid nebancar sunt de regula mici, insa, pentru clientii carora li se adreseaza aceste produse financiare, ele reprezinta un venit mediu lunar. De regula pentru un prim imprumut nu poti accesa mai mult de 2000 de lei, insa sunt si IFN-uri de la care poti imprumuta o suma mai mare de bani.

Exemple de societati ce acorda imprumuturi rapide si banii pe care-i puteti accesa la o prima colaborare:
– Provident ofera sume intre 500 si 5.000 de lei
– Mozipo – ofera sume intre 100 si 1.500 de lei
– Viva Credit ofera sume intre 100 si 1.500 de lei
– Telecredit ofera sume de bani intre 100 si 2.000 de lei
– Extra Simplu este un credit prin care puteti accesa sume de bani intre 200 si 2.000 de lei
– Ferratum ofera sume de bani intre 200 si 1.400 de lei
– Credius ofera sume de bani intre 600 si 30.000 de lei
– Onnen ofera sume de bani intre 1.000 si 10.000 de lei.

  Imprumut rapid de 500/1000 euro, fara multe acte

Clientii care apeleaza la un imprumut rapid incearca sa-si rezolve o problema urgenta, insa sunt si cazuri in care oamenii iau bani imprumut si din obisnuinta, fara sa aiba neaparat o problema.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies