Imprumuturi nebancare 2019 – oferta pentru rau-platnici

Exista posibilitatea sa accesezi imprumuturi nebancare in 2019 chiar daca esti inscris in BC ca rau-platnic.

Imprumuturi nebancare 2019 pentru restantieri, pentru cei inscrisi in BC se gasesc in ofertele IFN-urilor.

Avand in vedere ca ultimele raportari pe restantele romanilor ne indicau in jur de 5 miliarde la creditele in lei si de cca 6 miliarde la creditele in euro, putem spune ca este o plaja mare de clienti neacoperita de banci (bancile, dupa cum bine stim nu acorda credite restantierilor).

COMPANIETIMPI DE ACORDARECREDITUL MAXIMPERIOADA MAXIMA DE ACORDARESOLICITA UN IMPRUMUT
1 ora40.00060 luni
24 ore15.00024 luni
2 ore2.00062 zile
20 minute2.00030 zile

Restantele mari pe care romanii le au la creditele in lei si cele in euro, au determina IFN sa ofere alternative de creditare si pentru restantieri.

Este greu sa fi acceptat la creditare de catre o banca daca esti restantier, si asta este o afirmatie aproape exagerata, pentru ca de regula nu esti acceptat.

Pentru a solicita un credit din postura de restantier, trebuie sa aplici online la un IFN ce are in portofoliu indeosebi microcredite – imprumuturi mici acordate pe perioade scurte de timp.

IFN-urile la care apelezi nu sunt companii aflate in afara legii, ele sunt autorizate de catre BNR, deci au tot dreptul sa functioneze pentru o fac legal.

Pentru a primi un credit nebancar rapid online, trebuie sa completezi formularele puse la dispozitie de IFN, sa incarci documentele scanate ori fotografiata si sa astepti raspunsul, care va veni fie telefonic, fie prin email, fie prin SMS.

Chiar daca ai restante la o banca si deci statutul de rau platnic, tot poti obtine imprumuturi, cu conditia sa ai bonitatea necesara pentru a le rambursa.

Cu exceptia catorva institutii financiare nebancare, majoritatea societatilor financiare iti solicita acordul pentru verificarea bazei de date a Biroului de Credit pentru a-ti identifica scoringul. Unele societati nebancare iti acorda si bonuri de dobanda in functie de scoringul din Biroul de Credit.

Imprumuturi nebancare 2019 pentru rau -latnici acorda anumite IFN-uri in conditii permisive, cu acte putine, online, fara deplasari, cu semnarea online a contractului de credit.

Avantajul major al acestor imprumuturi nebancare 2019 pentru restantieri si nu numai este acela al rapiditatii. Poti obtine bani, apeland la un astfel de imprumut si in doua ore de la accesare, cum e cazul explicit al celor de la Viva Credit.

Ca sa rambursezi un imprumut pentru rau platnici in 2019, poti s-o faci simplu, tot de acasa, utilizand metodele agreate de IFN (transfer bancar, plata din puncte agreate, etc).

Cei inscrisi un restante in BC sunt acceptati la creditare doar daca au veniturile necesare pentru acoperirea imprumutului. Chiar si IFN-urile ce acorda imprumuturi nebancare online se asigura ca ai un venit care sa-ti permita sa-ti platesti la timp ratele aferente creditului.

creditfix.ro

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies