Credit de nevoi personale

Un credit de nevoi personale poate fi contractat de la o banca sau de la o institutie nebancara.

 

Pentru accesarea unui credit de nevoi personale trebuie sa va hotarati in primul rand daca apelati la o banca sau la o Institutie Financiara Nebancara. Diferenta dintre cele doua sunt de ordinul conditiilor de eligibilitate, dobanzilor, transparentei, etc.

Imprumut rapid cu rate saptamanale

[VEZI DETALII OFERTA]

Poti imprumut de la Provident pana la 20.000 de lei, daca ai peste 18 ani si un venit de minim 300 lei net lunar.

Credit online si pentru cei cu istoric negativ

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Viva Credit iti ofera maxim 2000 de lei pe perioada nedeterminata, daca ai peste 20 de ani si un venit de minim 700 lei.

Bancile sunt mult mai rigide in acordarea unui credit de nevoi personale, documentatia solicitata de banci este mult mai stufoasa, conditiile mai drastice si mai greu de indeplinit. Pe de alta parte, IFN-urile acorda credite in conditii lejere, insa, dobanzile sunt maricele.

Contractarea unui credit de nevoi personale presupun informarea in prealabil, lucru pe care-l puteti face usor cu ajutorul internetului. Trebuie sa fiti atenti la conditiile pe care trebuie sa le indepliniti pentru accesarea unui asemenea credit, la dobanzile practicate, la alte comisioane care intervin, la asigurarile practicate (in general de banci), la transparenta afisata de fiecare societate financiara in parte.

Cu toate acestea, ar trebui sa fiti prudenti la contractarea unui asemenea credit, deoarce dobanzile sunt aproape duble fata de un imprumut cu ipoteca. Iar motivul este foarte simplu: banca nu are nici o garantie pe care sa o poata valorifica in cazul in care nu platiti la timp

  Oportunitatea imprumuturilor de la IFN

Puteti pierde apartamenul chiar daca nu ati garantat cu el?

Din nefericire, da. Cu toate acestea, durata pana se ajunge la executare silita este mult mai lunga decat in cazul unui credit cu ipoteca. Astfel, daca nu platiti, prima oara veti fi sunat de catre o firma de recuperari creante. In cazul in care continuati sa nu achitati ratele, banca va va trimite somatii si in final, va va actiona in judecata. Veti pierde procesul, iar abia apoi banca poate incepe demersurile pentru executare. Insa, daca nu aveti nimic pe numele dumneavoastra… nu aveti ce pierde.

Cum puteti obtine o suma mai mare?

In cazul in care doriti o suma mai mare decat cea care vi s-a comunicat ca ar fi disponibila, puteti aduce si partenerul de viata drept co-debitor, pentru a se lua si salariul ei/lui in considerare.

Ce acte va sunt necesare pentru contractarea unui credit de nevoi personale?

– buletinul de identitate;
– certificat de casatorie;
– crtificat de nastere pentru copii;
– copie dupa cartea de munca;
– fisa fiscala pe anul precedent;
– ultima factura de utilitati;
– acordul de consultare pentru societate a Biroului de Credit pentru a determina starea dumneavoastra vis-a-vis de alte eventuale credite;
– pentru pensionari se solicita de regula ultimult talon de pensie si decizia de pensionare.

creditprime.ro
creditprime.ro

Conditiile pe care trebuie sa le indepliniti pentru a accesa un credit:

– o varsta de minim 18-21 de ani;
– o vechime la ultimul loc de munca de minim 3-6 luni;
– un venit lunar minim de minim 540 de lei (per familie la Provident), la alte societati se considera venitul minim pe economie.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies