Imprumut rapid pentru restantieri

Imprumuturi urgente fara acte de venit pentru restantieri. Solutii simple de imprumuturi pentru cei cu probleme, inscrisi in Biroul de Credit.

 

Orice om are probleme financiare, macar o data-n viata. Avand in vedere perioada de criza care ne-a lovit pe toti, multi oameni au fost afectati, multi si-au pierdut locurile de munca ori li s-au injumatati salariul. Multi dintre cei ce au avut un credit in derulare nu si-au mai permis sa plateasca ratele, drept urmare au fost insrisi pe listele negre ale Biroului de Credit, dedicandu-li-se un scor negativ. Aceasta inscriere in Biroul de Credit le-a adus statutul de ‘RESTANTIER”, iar urmarea este ca greu se mai gasesc institutii financiare care sa-i mai crediteze.

Imprumut rapid cu rate saptamanale

[VEZI DETALII OFERTA]

Poti imprumut de la Provident pana la 20.000 de lei, daca ai peste 18 ani si un venit de minim 300 lei net lunar.

Credit online si pentru cei cu istoric negativ

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Viva Credit iti ofera maxim 2000 de lei pe perioada nedeterminata, daca ai peste 20 de ani si un venit de minim 700 lei.

Avalansa de restantieri s-a pornit inca din 2010-2011, insa nici in 2015 nu stam mai bine. Si astazi exista multe persoane in situatii critice. Multi dintre clientii bancilor au ramas blocati cu datorii vechi, fapt ce-i catalogheaza drept rau-patnici in ochii bancilor si lipsiti de incredere in a li se mai acorda vreun credit.

Singura sansa de a face rost de bani a acestor oameni o reprezinta ofertele IFN-urilor, adica creditele nebancare.

  Imprumuturi rapide online. Produse nebancare aprobate rapid

Pentru a accesa credite nebancare destinate restantierilor, trebuie sa stii care sunt costurile ulterioare, pentru ca „favorurile” se platesc.

Sa nu va imaginati ca discutam doar de restantierii creditelor de consum. Sunt foarte multi romani cu probleme la creditele ipotecare, mai ales acum cu nebunia francului elvetian.

In fine, exemple despre modul in care poti ajunge restantier sunt multe, si sigur cunoasteti si dumneavoastra. Insa, noi ne-am propus astazi sa gasim solutii pentru cei inscrisi in Biroul de Credit, sa vedem care sunt societatile ce acorda credite acestor restantieri.

Iata si care sunt, dupa informatiile pe care le-am gasit noi pe platformele online ale institutiilor nebancare analiza, societatile ce acorda credite pentru restantieri:

1. Viva Credit – un IFN ce acorda credite rapide pana la salariu, ofera sume mici de bani pe termen scurt; aceasta societate ne spune clar ca sunt acceptati si restantierii, imprumutul facandu-se doar in baza buletinului de identitate;

2. Extra Simplu IFN ofera credite de nevoi personale si pentru restantieri in conditii din cele mai lejere. trebuie sa ai 18 ani si un buletin de identitate. Sumele ce le acorda Extra Simplu IFFN sunt de la 100 la 2000 de lei, pe perioade de maxim 60 de zil. pentru un imprumut Extra Simplu ai nevoie de o copie dupa buletin si un extras de cont.

3. iCredit este o societate nebancara ce acorda credite de la 400 la 4000 de lei, in baza buletinului de identitate si a unei adeverinte de salariu; despre iCredit se stie clar ca acorda credite doar cu buletinul si o dovada de venit.

  Credit Provident
creditprime.ro
creditprime.ro

4. Ferratum este un IFN nou din piata de la care poti imprumuta sume cuprinse intre 250 si 1290 lei, pe termen de maxim 45 de zile. Poti sa soliciti imprumutul online, fara batai de cap, iar banii ii poti obtine chiar si in 24 de ore de la solicitare.

5. Credius este o societate nebancara ce acorda credite fara adeverinta de venit. Diferenta de la un credit cu adeverinta la unul fara adeverinta este de 10 puncte procentuale.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies