Alege un imprumut pentru restantieri

Mobilo Credit ofera credite prin aplicatie mobila, rapid, simplu si pentru restantieri

Pentru un imprumut restantieri puteti apela la cei de la Mobilo Credit; procedura de accesare este simpla, puteti accesa online folosind dorumularul de pe platforma IFN-ului, ori puteti folosi aplicatia pusa la dispozitie pentru acest scop.

Mobilo Credite este o societate nebancare ce s-a remarcat in piata prin aplicatia mobila pusa la dispozitia clientilor, aplicatie prin care cei ce vor sa se imprumute o pot face rapid, fara batai de cap, indiferent de locul unde se gasesc.

Imprumut rapid cu rate saptamanale

[VEZI DETALII OFERTA]

Poti imprumut de la Provident pana la 20.000 de lei, daca ai peste 18 ani si un venit de minim 300 lei net lunar.

Credit online si pentru cei cu istoric negativ

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Viva Credit iti ofera maxim 2000 de lei pe perioada nedeterminata, daca ai peste 20 de ani si un venit de minim 700 lei.

In doar 30 de minute poti obtine aprobarea unui astfel de credit solicitat prin aplicatia mobila. Aprobarea este accesibila, conditiile de eligibilitate sunt usor de indeplinit, iar costurile sunt transparente, fara comisioane ascunse.

Un credit pentru restantieri 2018 – 2019 este inca usor de obtinut, tinand cont de IFN-urile ce acorda microcredite, produse ce accesibile si rau-platnicilor, adica acelor cetateni cunoscuti pentru istoricul negativ din scoringul inregistrat in Biroul de Credit.

Este adevarat ca pentru foarte multe institutii financiare conteaza mult istoricul de creditare al clientilor. La majoritatea bancilor nu sunt acceptati restantieri. Chiar si multe IFN-uri resping din start clientii care au avut probleme in trecut cu rambursarea unui credit, motiv pentru care in prezent sunt inscrisi in BC cu un scoring negativ.

  Imprumut fara venit lunar cu aprobare rapida

Cum poti accesa un imprumut pentru restantieri, care sunt criteriile? Exista costuri diferentiate pentru cliantii cu scoring negativ?

La Mobilo Credit, restanterii sunt tratati ca restul clientilor. Nu li se solicita costuri in plus, dobanda este aceeasi, indiferent de clienti.

De aemenea, criteriile de eligibilitate sunt aceleasi, indiferent de client.

Pentru a aplica, poti folosi aplicatia online, utilizand simulatorul de credite de pe pagina de start. Dupa ce aflii ce te intereseaza poti trece la completarea cererii de credit online. Poti folosi de asemenea aplicatia de pe mobil oferita de Mobilo Credit, aplicatie ce poate fi descarcata din PlayStore ori App Store.

Clientii restantieri, dar si ceilalti clienti, pot imprumuta de la Mobilo Credit sume de bani intre 175 si 800 de lei (800 de lei daca aplici online si maxim 1.000 de lei daca folosesti aplicatia de pe smartphone).

Incepand de la al doilea credit in sus, poti imprumuta pana la 2.000 de lei maxim.

Perioada de creditare este de maxim 31 de zile.

Varsta acceptata este intre 18 si 70 de ani.

Veniturile acceptate sunt de minim 7000 de lei net lunar.

Sunt acceptate multe tipuri de venituri, inclusiv din contracte, PFA, venituri din chirii, etc.

Poti sa te imprumuti si daca esti pensionar, pentru asta vei avea nevoie de taonul de pensie.

Banii imprumutati iti pot parveni prin doua moduri: fie prin virament bancar, fie numerar, chash la o casierie a Bancii Transilvania.

Este adevarat ca un credit nebancar este mai scump decat unul bancar, insa, cand vine vorba de criterii de eligbilitate lucrurile pot fi de multe ori in alb si negru. Adica, degeaba iti oferim noi informatia despre creditele bancare ca sunt mai ieftine, daca tu nu te poti califica pentru aceste produse financiare. Daca esti restantieri, putin probabil sa fi acceptat de vreo banca. Asa ca, tot la IFN este speranta.

  Credit de nevoi personale
creditprime.ro
creditprime.ro

In piata sunt mai multe firme nebancare care accepta restantieri. Mobilo Credit este una dintre ele. Evident, poti verifica si celelalte oferte din piata.

Pe cei de la Mobilo Credit ii gasiti la adresa: Mobilo Finance IFN SA- Bucuresti, str.Lanariei nr.77, sector 4. Telefonul: 0314.100.100 / 0319918. Puteti sa le trimiteti mesaje pe adresa relatiiclienti@mobilocredit.ro. Informatii detaliate despre oferta lor gasiti pe platforma online: https://www.mobilocredit.ro. Tot acolo puteti sa folositi si simulatorul de credit pentru a afla ce costuri implica produsele oferite de acest IFN.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies