Imprumut doar cu buletinul fara adeverinta de venit 2020

Solicitari de credite doar cu buletinul 2020 sunt posibile fara necesitatea prezentarii unei adeverinte de venit.

Imprumut doar cu buletinul fara adeverinta de venit 2020 gasiti in portofoliul unor IFN-uri specializate in acordarea de microcredite. Da, puteti accesa si in 2019 credite doar cu buletinul fara adeverinta de venit. Si nu doar la IFN-uri ci si la banci.

Oamenii cauta in mod regulat posibilitati de imprumuturi facile, fara documente, fara deplasari. Cu alte cuvinte, vor sa acceseze de acasa, din confortul caminului propriu un credit, fara sa fie nevoiti sa solicite adeverinte de venit la serviciu (sa afle toata lumea ca ei vor sa se imprumute), fara sa fie nevoie de deplasari (sa-si ia zi libera de la serviciu), fara sa fie nevoie de dialogurile fata in fata (pentru unii atat de incomode) cu reprezentantii societatile financiare.

Imprumut rapid cu rate saptamanale

[VEZI DETALII OFERTA]

Poti imprumut de la Provident pana la 20.000 de lei, daca ai peste 18 ani si un venit de minim 300 lei net lunar.

Credit online si pentru cei cu istoric negativ

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Viva Credit iti ofera maxim 2000 de lei pe perioada nedeterminata, daca ai peste 20 de ani si un venit de minim 700 lei.

Cum soliciti un imprumut doar cu buletinul fara adeverinta de venit 2020?

Apelezi la un IFN online. Nu ti se solicita hartii, cum se intampla de regula la banci (nu la toate, ca de anul trecut multe dintre banci nu mai solicita adeverinta de venit, mergand exclusiv pe verificarea veniturilor la ANAF, cu acordul clientului). Nu ai nevoie de un venit foarte mare. Venitul ti se analizeaza dupa extrasul de cont (ce poate fi obtinut online).

  Credit nebancar

Practic, pentru solicitarea unui credit doar cu buletinul, vei completa un formular online, operatie ce nu dureaza mai mult de 10 minute. Raspunsul il primesti rapid, prin SMS ori email, ori telefonic, depinde de fiecare societate in parte.

Chiar daca multe IFN-uri spun ca acorda credite online fara adeverinta de venit, telefonic ori prin SMS, cel mai sigur este sa trimiti solicitarea online, formularul pus la dispozitie fancand posibila grabirea procesului de accesare.

Daca ti se aproba imprumutul, poti obtine banii in ziua accesarii ori cel tarziu a doua zi. Banii iti intra pe card. Simplu, rapid si discret.

Practic, cu o fotografie dupa buletin si una dupa extrasul de cont, poti obtine un imprumut rapid, fara multe formalitati. Si oricum, fara sa misti un picior, cum s-ar zice, pentru ca poti sa faci toate operatiile de la tine de acasa.

Asadar, poti obtine un imprumut doar cu buletinul fara adeverinta 2018 intr-un timp extrem de scurt. La aceste imprumuturi au acces si restantierii, cei inscrisi in BC cu datorii.

Un alt avantaj major al acestor produse financiare este reprezentant de costurile fixe cunoscute de la inceput, costuri ce raman aceleasi pe toata durata derularii contractului de credit. Ratele sunt fixe, fara suprize neplacute.

De ce ai nevoie obligatoriu pentru accesarea unui astfel de credit rapid? Ai nevoie de un buletin valabil in termen si de un cont bancar unde iti incasezi veniturile si unde sa primesti banii imprumutati.

Un credit fara adeverinta de venit 2020 este un produs financiar ce-si bazeaza calculul gradului de indatorare doar pe baza extrasului de cont solicitat la accesare.

  Imprumut rapid pentru restantieri

Nu ti se cere nici adeverinta de salariu, nici fisa fiscala pe anul anterior. Si se cere doar extrasul de cont. In extrasul de cont se vede desfasuratorul veniturilor si cheltuielilor efectuate de posesorul contului bancar din perioada analizata.

Dintre IFN-urile la care poti apela pentru un credit fara adeverinta de venit 2018, amintim aici: Viva Credit, Fast Finance, Telecredit, Moblo Credit, Mozipo, Mindi, CreditFix, Ferratum, Credius, Allegro Credit, Ocean Credit, etc.

creditprime.ro
creditprime.ro

In 2018 vom putea accesa si de la banci credite fara adeverinta, cum va povesteam la inceput, in baza unui acord semnat de client de inspectare a bazei de date ANAF. Asadar, trebuie sa ai venituri declarate pentru a ti se acorda un credit bancar.

Printre bancile ce au protocoale incheiate cu cei de la ANAF, amintim aici: ING Bank, Raiffeisen, Patria Bank, Idea::Bank, Banca Romaneasca CEC Bank, etc.

(Visited 7 times, 1 visits today)
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies