Sunt inscris in BC si vreau un credit rapid online

Rau platnicii sunt in cautare de credite rapide nebancare accesabile online

Restantierii inscrisi in BC cu un scoring negativ nu se mai pot imprumuta la banci, doar de la IFN.

Nu toate IFN-urile acorda credite celor rau platnici, insa, acele societati care o fac solicita si costuri destul de mari, cat sa acopere riscurile asociate produselor financiare respective.

Imprumut rapid cu rate saptamanale

[VEZI DETALII OFERTA]

Poti imprumut de la Provident pana la 20.000 de lei, daca ai peste 18 ani si un venit de minim 300 lei net lunar.

Credit online si pentru cei cu istoric negativ

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Viva Credit iti ofera maxim 2000 de lei pe perioada nedeterminata, daca ai peste 20 de ani si un venit de minim 700 lei.

Nu ai nevoie de cine stie ce cunostinte financiare vaste ca sa realizezi faptul ca, un om care a intarziat cu plata ratei o data in cazul unui credit, o poate face si in cazul unui alt credit. Cu alte cuvinte, daca ai calcat o data stramb, exista posibilitatea sa o faci si a doua oara, fara multe remuscari. Din acest punct de vedere este de inteles costurile mari ale creditelor rapide pentru restantieri.

Sunt clienti care cutreiera netul in speranta identificarii unui noi solutii de imprumut pentru restantieri. De regula sunt ‘vanate’ IFN-urile nou aparute in piata, cele care nu-si cunosc clientii, cele ce nu au o baza cu clientii sa le cunoasca metehnele, ori obiceiurile financiare.

Este greu sa te imprumuti daca esti inscris in BC cu restante. Nu este imposibil. Sunt firme nebancare la care poti epala pentru a obtine un credit rapid online fara batai de cap, fara sa ti se ceara acordul de consultare a scoringului din Biroul de Credit. Acest IFN-uri acorda credite doar in baza unui extras de cont unde verifica daca ai bonitatea necesara pentru a-ti rambursa banii imprumutati si in baza unei copii dupa buletinul de identitate. Buletinul se cere pentru adresa si mai ales pentru varsta, pentru ca multe IFN-uri au limite minima de varsta pe care nu o incalca (variatiile limitei minime de varsta sunt intre 18 si 25 de ani).

  Stii de unde poti imprumuta 5.000 de lei?

Credite rau platnici in 2018 gasiti la cateva dintre societatile nebancare specializate in microcredite, forme de creditare pusa la dispozitie clientilor online. Asadar, este destul de usor pentru un restantier sa solicite un credit rapid online.

Multi clienti solicita sume mici, pe perioade reduse de timp. De regula, aceste IFN-uri nu acorda sume mari de bani pe perioade lungi de timp. Dar, exista posibilitatea sa te imprumuti si sume mai mari de bani pe termen mai lung, chiar daca esti restantier inscrisi in BC.

Cum soliciti un credit rapid nebancar online?
Simplu! Completezi formularele online puse la dispozitie pe site-ul IFN-ului. Upload-ezi (incarci) documentele scanate ori fotografiate, solicitate (extras de cont si buletin) si astepti sa fi contactat de un consultant de credit. Uneori nu te mai cauta nimeni, iti acorda pur si simplu imprumutul, daca ai bonitatea necesara.

Cand ai nevoie de bani urgent, solutia cea mai la indemana este sa soliciti un credit rapid nebancar 2018 si sa aplici online. La IFN-uri gasesti singurele solutii pentru a cere o suma de bani limitata daca esti rau platnic.

Pentru accesarea unui astfel de credit IFN 2018 regulile sunt mult simplificate, avand si destule avantaje (rapiditate, condititii lejere de eligibilitate, permisivitate pentru restantieri, etc).

creditprime.ro
creditprime.ro

Poti primi banii in chiar ziua accesarii, uneori depinzand doar de transferurile dintre banci timpul de primire a banilor in contul tau personal. Unele IFN-uri promit primirea banilor in chiar doua ore de la accesare (vezi cazul celor de la Viva Credit).

Sumele de bani pe care le poti imprumuta daca esti inscris in Biroul de Credit, difera de la un IFN la altul, dupa cum difera destul de mult si costurile de accesare. Un credit rapid nebancar este un produs nu tocmai ieftin, insa, are si riscuri ridicate, mai ales ca se adreseaza si unor persoane rau platnice.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies