Credite urgente fara acte – Oferte noi 2020

Pentru ca numarul persoanelor ce apeleaza la creditele urgente fara acte a crescut semnificativ, ofertele s-au inmultit si ele

Exista multe oferte de credite urgente fara acte in 2020, majoritatea fiind in portofoliul activ al IFN-urilor.

Ce semnificatie are ideea de imprumut fara acte? Inseamna in general ca oamenii vor un credit discret, fara sa se stie la serviciul lor ca au de gand sa acceseze un imprumut de bani. Ar mai fi si posibilitatea ca, nefiind angajat cu carte de munca, ori avand un venit inconstant, sa nu poata solicita un credit bancar din acest motiv, si atunci cauta oferte permisive, fara acte.

Imprumut rapid cu rate saptamanale

[VEZI DETALII OFERTA]

Poti imprumut de la Provident pana la 20.000 de lei, daca ai peste 18 ani si un venit de minim 300 lei net lunar.

Credit online si pentru cei cu istoric negativ

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Viva Credit iti ofera maxim 2000 de lei pe perioada nedeterminata, daca ai peste 20 de ani si un venit de minim 700 lei.

Numarul persoanelor care sunt in cautare de oferte de credite urgente fara acte a crescut semnificativ. Nu trebuie sa neglijam puzderia de restantieri care se indrepta automat catre astfel de imprumuturi facile destinare rau-platnicilor.

Din nefericire, ofertele noi de credite urgente fara acte, nu sunt in 2020 mai permisive decat in trecut, dimpotrivia. Incepand din acest an s-au produs modificari legislative care determina restrictii importante in piata, restrangand creditarea pe toate segmentele, atat pe cel bancar cat si pe cel nebancar.

  Ai un gol financiar? Fa un credit rapid!

Unul dintre facorii noi aparuti in 2020 care vor duce la limitarea creditarii este scaderea gradului de indatorare. Din fericire, chiar daca a scazut gradul de indatorare, s-a modificat modul de calcul pentru veniturile luate in considerare, in sensul in care nu se mai tine cont de cheltuielile de subzistenta.

creditprime.ro
creditprime.ro

Deocamdata, avem oferte de credite urgente fara acte in 2020 cam la fel de accesibile ca si in trecut. Vom vedea cum vor evalua aceste produse pe parcursul anului.

Ce-am observat noi este ca, multe IFN-uri si-au marit perioadele de acordare a creditelor, este vorba de IFN-urile care avea in portofoliu microcredite. De asemenea, sumele maxime acordate au crescut si ele. Dobanzile in schimb, in multe cazuri au scazut.

Iata si cateva dintre creditele urgente fara acte – oferte noi 2020:

  • Credius vine cu o oferta noua pentru acest an, urcand limita de creditare de la 30.000 la 40.000 de lei
  • cei de la Ferratum ne ofera o limita superioara de creditare de 10.000 de lei. De la Ferratum puteti opta de acum pentru creditul in rate, cu contractare pe 12 luni.
  • Simplu Credit ne ofera in 2019 un credit rapid cu valoare de pana la 20.000 de lei si cu rambursarea in maxim 36 de luni
  • Onnen are pentru 2019 un imprumut flexibil in oferta cu valoare intre 1.000 si 10.000 de lei, accesabil pentru 24 de luni.
  • Viva Credit – vine cu o supriza majora pentru 2019, modificandu-si produsul lor de baza – creditul pana la salariu, fiind transformat intr-o linie de credit pentru cinci ani, iar daca rambursezi in 30 de zile, dobanda este 0, adica platesti exact cat ai imprumuta la finalul perioadei prevazute.
(Visited 2 times, 1 visits today)
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies