Imprumut rapid fara acte 2020

Obtinerea unui imprumut rapid fara acte 2020 este posibila datorita acordului incheiat de banci si IFN-uri cu ANAF-ul.

Daca nu ti se solicita adeverinta de venit, atunci, ai posibilitatea sa accesezi un imprumut rapid, chiar daca nu obtii niste venituri taxabile. Ce inseamna asta? Inseamna ca, spre exemplu, daca obtii niste venituri ce-ti trec printr-un cont bancar, deci, iti apar intr-un extras de cont, atunci, unele societati nebancare iti pot acorda un credit rapid.

Asadar, obtinerea unui imprumut rapid fara acte in 2020 nu mai este o asa de mare scofala, pentru ca, majoritatea institutiilor fianciare, banci ori IFN-uri, tind catre aceasta solutie de acordare.

Imprumut rapid cu rate saptamanale

[VEZI DETALII OFERTA]

Poti imprumut de la Provident pana la 20.000 de lei, daca ai peste 18 ani si un venit de minim 300 lei net lunar.

Credit online si pentru cei cu istoric negativ

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Viva Credit iti ofera maxim 2000 de lei pe perioada nedeterminata, daca ai peste 20 de ani si un venit de minim 700 lei.

In fapt, un protocol incheiat intre ANAF si banci, a dat liber la creditele cu buletinul, pentru ca de acum veniturile clientilor pot fi verificate foarte usor de cattre banci, pe baza datelor oferite de ANAF.

Asadar, de acum poti obtine rapid un imprumut fara acte, fara sa mai fie o chestiune de optiune. Nu mai este nevoie sa suporti costurile ridicate asociate riscurilor de acordate a unui imprumut rapid fara acte, pentru ca, de acum veniturile vor fi verificate in mod automat, iar gradul indatorare va fi determinat pe loc, fara mai fi obligat sa soliciti pe la serviciu adeverinte de venit ori de salariu, fara sa mai fi nevoit sa soliciti pe la adminsitratiile financiare date despre veniturile tale anterioare.

  Credite practice - Imprumuturi bune

Practic, anul 2020, a devenit anul imprumuturilor rapide fara acte, doar cu buletinul, fara sa fie ceva rau, adica in felul in care este perceput creditul cu buletinul. Vorbim de acum de verificari automate de venituri, deci, doar buletinul iti va fi necesar pentru a solicita un imprumut.

Dupa parerea noastra, un imprumut rapid fara acte va fi cheia spoturilor publicitare pentru urmatorii ani, atat din partea IFN-urilor, dar si a bancilor.

creditprime.ro
creditprime.ro

Spre exemplu, in momentul de fata, exista o banca care spune ca acorda un credit doar cu uun act. Este vorba de Flexicreditul de la Raiffesein Bank, produs financiar ce a intrat deja sub incidenta protocolului semnat cu ANAF-ul. Asadar, poti merge cu buletinul la Raiffeisen si poti obtine un credit, fara adeverinta de salariu, fara factura de utilitati. De ce mai aveti nevoie pe langa actul de identitate? De „Acord de consultare a veniturilor din baza de date ANAF- se semneaza in agentie si inlocuieste adeverinta de venit”. Asadar, nu vi se mai cere adeverinta de venit ori de salariu, dar vi se cere acordul sa vi se consulte veniturile din bazele de date ale ANAF-ului.

Cu alte cuvinte, daca vrei un imprumut rapid fara acte in 2020, trebuie sa prezinti buletinul si sa fi de acord cu solicitarea bancii de a consulta baza de date a ANAF-ului cu privire la veniturile tale.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies