Telefon Provident

Numar de telefon Provident. Care este numarul de telefon Provident din orasul meu?

 

Telefon Provident. Telefoane Provident, numar de telefon Provident. Aceasta este o intrebare destul de frecventa, motiv pentru care ne-am decis sa informam publicul despre reprezentantele Provident din Romania si numerele lor de telefon: cum aflu numarul de telefon sau adresa Provident din orasul meu? Provident Financial nu are filiale ci reprezentanti locali. Drept urmare, numarul de telefon este unic, valabil pentru toata tara.

Imprumut rapid cu rate saptamanale

[VEZI DETALII OFERTA]

Poti imprumut de la Provident pana la 20.000 de lei, daca ai peste 18 ani si un venit de minim 300 lei net lunar.

Credit online si pentru cei cu istoric negativ

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Viva Credit iti ofera maxim 2000 de lei pe perioada nedeterminata, daca ai peste 20 de ani si un venit de minim 700 lei.

Numerele de telefon afisate pe site-ul Provident sunt:

– Numar scurt: 021 98 77

– Numar Romtelecom: 021 275 75 75

– numar SMS: 1805

Este posibil ca aceste numere sa se modifice, drept urmare va invitam sa vizitati site-ul oficial Provident in cazul in care numerele de mai sus nu mai sunt functionale: http://www.provident.ro.

Iata si precizarile de pe site-ul Provident privind numerele de telefon mai sus mentionate si modalitatile de contact agreate de aceasta:

Suna la unul dintre numerele de telefon de mai jos pentru a discuta cu unul dintre colegii nostri de la departamentul de relatii cu clientii sau trimite un sms la 1805 si te sunam noi.

  Ia un imprumut Provident si castiga 2000 lei!

Daca doresti mai multe informatii despre serviciile si produsele noastre, ne poti contacta fie telefonic, fie prin posta, fie prin e-mail. De asemenea, te invitam sa vizitezi sectiunea noastra de intrebari frecvente.

Contactea Provident telefonic
Ne poti contacta la numarul 021 2757575 (apel cu tarif normal).

Un brand la care se gandeste orice om care vrea un credit: Provident. Intrebarile sunt: cati bani, cu ce costuri, in cat timp se obtine un credit Provident?
Cea mai activa dintre institutiile nebancare pe piata creditelor de consum este cu siguranta Provident Financial. Ce trebuie sa faci pentru a lua un credit Provident?

La Un credit Provident este ceea ce popular se numeste un imprumut nebancar. Conditiile de acordare sunt explicate pe larg in sectiunea Imprumuturi nebancare. Ce putem adauga sunt sumele minime si maxime, perioada de returnare a imprumuturilor si modalitatea de obtinere a unui credit.

Cati bani poti lua printr-un credit de la Provident?

Suma minima pe care o poti obtine este de 500 lei, in vreme ce maximul este de 5000 lei – in cazul primul imprumut nu puteti contracta mai mult de 3.500 lei, daca sunteti clienti mai vechi, imprumutul poate urca la 5.000 lei.

In cat timp trebuie sa returnez banii obtinuti printr-un credit de la Provident?

Perioada de rambursare a unui credit este de 68 de saptamani (va trebui sa efectuati 68 de plati saptamanale), adica 16-17 luni.

Cum pot sa iau un credit Provident?

Profident Financial are reprezentanti in toate orasele tarii. Ce aveti de facut este sa sunati, sa trimiteti SMS sau un e-mail sau sa completati formularul online de pe site-ul Provident (vezi numerele de telefon Provident).

  Cerinte credit Credius
creditprime.ro
creditprime.ro

Veti fi contactat in cel mai scurt timp de un reprezentant zonal cu care veti definitiva formalitatile necesare.

Daca nu stiti unde sa sunati pentru a lua legatura cu reprezentantul Provident din orasul dumneavoastra, gasiti AICI o lista cu filialele/sucursalele Provident din Romania si numerele acestora de telefon, valabile la data publicarii acestui articol. Costul creditului Provident depinde daca alegeti si serviciul de gestionare a creditului la domiciliu.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies