Exista vreo banca care sa ofere imprumuturi pe 10 ani?

Am nevoie de un credit de nevoi personale, dar m-ar interesa sa contractez pe perioada mai lunga.

„Exista banci care acorda credite pe 10 ani?”

Aceasta intrebare am primit-o de la un cititor de-al nostru, si avand in vedere ca nu este prima oara cand oamenii ne intreaba daca se pot acorda credite pe perioade mai mari de 5 ani, ne-am gandit sa va raspundem pe larg.

Imprumut rapid cu rate saptamanale

[VEZI DETALII OFERTA]

Poti imprumut de la Provident pana la 20.000 de lei, daca ai peste 18 ani si un venit de minim 300 lei net lunar.

Credit online si pentru cei cu istoric negativ

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Viva Credit iti ofera maxim 2000 de lei pe perioada nedeterminata, daca ai peste 20 de ani si un venit de minim 700 lei.

Exista inca posibilitatea de a accesa un credit de nevoi personale cu ipoteca pe 10 ani. Acest lucru este valabil indeosebi in cazul creditelor de renovare, ori celor care au legatura intr-un fel sau altul cu o locuinta, caz in care aceasta se si ofera drept garantie.

Apoi, exista refinantarile care se pot acorda pe 10 ani, unele banci ofera aceasta posibilitate pentru creditele acordate dupa o anumita perioada (exista un sistem uniform valabil pentru toate bancile).

O refinantare se poate face pe 10 ani, chiar si fara ipoteca, daca creditul initial a fost unul de nevoi acordat fara garantii.

Refinantarile se fac pe acelasi tip de imprumut, nu se trece de la un credit la altul.

De ce nu acorda bancile credite de nevoi pe 10 ani?

Exista o lege in vigoare care limiteaza durata creditelor de consum la 5 ani. Este vorba mai exact de un regulament BNR care stipuleaza acest lucru pentru creditele de nevoi personale.

Motivul principal al renuntarii la creditele acordate pe 10 ani a fost acela al riscului prea mare. Perioada aceea mare pentru creditele usoare negarantate inseamna risc mare din cauza predictiblitatii volatile pentru o astfel de perioada lunga.

Toate bancile comerciale s-au adaptat acestui regulament oferind astfel credite pe 5 ani, in cazul celor negarantat.

Creditele ipotecare se acorda pentru perioade de maxim 30 ori 35 de ani, unele merg doar pana la 25 de ani maxim de acordare.

Refinantarea pentru 10 ani ce presupune?

Tu ca imprumutat nu trebuie sa faci nimic,decat sa o soliciti.

Ideea este ca un credit poate fi refinantat pentru 10 ani doar daca a fost contractat inainte de o anume data fixata de regulament.

La orice banca, in sectiunea de refinantari, gasiti specificata data pana la care ar trebui sa fi fost contractat creditul astfel incat sa puteti beneficia de o refinantare pe 10 ani.

Exista o regula foarte simpla, si anume, aceea ca se poate refinanta pe 10 ani un imprumuta daca acesta a fost luat in urma cu mult timp. Daca vrei sa refinantezi un imprumut recent, n-ai sanse sa obtii o perioada de 10 ani.

In aceasta situatie putem vorbi de refinanarea unui credit de nevoi personale pe 10 ani in 2020 doar daca creditul a fost incheiat inainte de octombrie 2011.

creditprime.ro
creditprime.ro

Daca esti interesat sa iei un credit de nevoi personale pe 10 ani in 2020, n-ai cum rezolva aceasta problema, pentru ca toate creditele de consum se acorda astazi pentru o perioada de maxim 5 ani.

Bancile toate, Banca Transilvania, BRD, BCR, Raiffeisen, ING Bank, OTP Bank, va ofera posibilitatea de a accesa un credit de nevoi fara ipoteca pentru maxim 5 ani.

(Visited 8 times, 1 visits today)
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies