Credit la domiciliu

Calea sigura de a face rost de bani – imprumutul rapid la domiciliu. Credit la domiciliu accesabil online

 

Credit la domiciliu se poate acorda de catre societatile nebancare in conditii lejere, principiul fiind unul simplu, ce se subintelege oarecum din numele produsului financiar – gestionarea creditului la domiciliul clientului, in speta deplasarea unui reprezentant al societatii nebancare la domiciliul clientului in toate fazele unui credit (de accesare, de acordare, de primire a banilor, de rambursare).

Imprumut rapid cu rate saptamanale

[VEZI DETALII OFERTA]

Poti imprumut de la Provident pana la 20.000 de lei, daca ai peste 18 ani si un venit de minim 300 lei net lunar.

Credit online si pentru cei cu istoric negativ

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Viva Credit iti ofera maxim 2000 de lei pe perioada nedeterminata, daca ai peste 20 de ani si un venit de minim 700 lei.

Caracteristicile unui credit la domiciliu:

– conditii lejere de acordare
– sumele imprumutate sunt reduse ca valoare
– durata de rambursare este de obicei scurta, pana inrtr-un an
– documentatia solicitata este minima.

A aplica pentru un credit la domiciliu inseamna:

– contactul intial cu compania de credit ce se realizeaza fie online, fie telefonic;
– deplasarea reprezentantului societatii nebancare la domiciliu si discutarea tuturor detaliilor legate de contract inclusiv semnarea acestuia daca partile cad de acord;
– aducerea banilor acasa de catre acelasi reprezentant daca contractul s-a semnat
– rambursarea creditului in rate saptamanale sau lunare, prin deplasarea aceluiasi reprezentant la tine acasa.

Indrumarea specialistilor legata de accesarea unui credit la domiciliu este aceea de a nu considera aceasta forma de imprumut una destinata satisfacerii unor mofturi personale, ci mai degraba aceea in care exista o situatie de urgenta, ca de exemplu: un deces in familie, un bolnav, restante la intretinere, neplata unor facturi mai vechi, etc.

De obicei cei care apeleaza la astfel de credite sunt persoanele cu venituri reduse, pensionarii, cei care nu au posibilitatea de a se imprumuta in conditii normale la o societate financiara, fie ea banca ori IFN.

  Imprumut rapid la domiciliu in 48 de ore

avantajul major al acestui tip de credit deriva din flexibilitatea lui, in faptul ca il poti accesa chiar in conditiile unor venituri mici, chiar daca ai avut probleme cu alte credite anterioare (deci daca esti restantier al unor credite anterioare si figurezi in lista Biroului de Credit ca rau-platnic).

In Romania exista mai multe societati nebancare ce acorda credite la domiciliu, dintre ele amintit pe cele mai importante: Provident, iCredit, Steiner, etc.

Pe langa celebrele de acum Institutii Financiare Nebancare, multe dintre ele avand in portofoliu si astfel de servicii specifice, catalogate drept credite rapide si ne referim aici la creditele la domiciliu, la cele nebancar, la cele online, etc, mai exista in piata financiara si o serie de IFN-uri, socierati apartinatoare unor grupuri financiare din care fac parte si marile banci comerciale de la noi din tara. Multe dintre bancile comerciale functioneaza incrucisat cu aceste companii nebancare ce acorda credite de genul celor amintite mai sus. Uneori a apela la aceste societati nebancare poate fi un lucru mai sigur pentru unii cetateni, ca sa nu mai vorbim si de faptul ca poate fi uneori chiar mai ieftin.

Asa cum spuneam anterior, accesarea unui credit la domiciliu trebuie sa fie una din ultimele solutii pe care sa le aveti in vedere, tinand seama totusi de costul destul de piparat al acestor imprumuturi. Daca ai o urgenta este mai bine sa incerci sa faci rost de bani de la persoanele apropiate inainte de a te angrena la un asemenea credit.

De obicei, creditele la domiciliu sunt accesate de oamenii aflat in situatii cu adevarat dificile, oameni necajiti, disperati de situatie, aflati in postura de a face orice pentru a obtine o anumita suma de bani.

Pe de alta parte, societatile nebancare ce acorda astfel de credite pe termen scurt stiu foarte bine carui segment din populatie i se adreseaza, motiv pentru care si reclamele sunt dirijate catre acel segment de piata.

  Alege un imprumut rapid disponibil online

In acest sens, firmele ce acorda astfel de credite, ofera clientilor rapiditate, conditii lejere de acorda si un minim de documentatie, astfel incat, procesul de creditare sa fie unul accesibil acestor persoane.

O alta caracteristicia a unui astfel de credit la domiciliu, amintita de altfel si mai sus, este flexibilitatea, atat in privinta accesarii imprumutului dar si in returnarea acestuia, ce sa mai vorbim de gestionarea la domiciliu. Din punctul de vedere al flexibilitatii, ne aflam in situatia in care, firmele ce acorda astfel de credite la domiciliu sunt permisive cu clientii cu venituri mici, cu restantierii bancilor, cu cei inscrisi in Biroul de Credit, cu rau-platnicii unor credite mai vechi.

Accesand un imprumut la domiciliu, nu mai esti nevoi sa faci drumuri pentru accesarea si rambursarea unui credit, un reprezentant al firmei la care ai apelat iti te va usura de aceste eforturi, el venind simplu la tine acasa, atat la inceputul accesarii pentru stabilirarea termenilor contractuali si semnarea contractului de credit, iar mai apoi pentru rambursarea respectivului imprumut.

Un alt avantaj major al acestor credite este acela ca nu ti se solicita niciun fel de garantie si nici macar nu este nevoie de vreun girant.

Daca ajungi in situatia in care ai intarzieri de plata, nu se intampla nimic, in afara de faptul ca ti se va reesalona imprumutul pentru o perioada mai lunga de timp.

creditprime.ro
creditprime.ro

Transaprenta unui credit la domiciliu este si ea un atuu al acestui tip de imprumut, faptul ca nu exista costuri ascunse, ca tu platesti o singura taxa, aceea rata saptamanala sau lunara, fixa pe intreaga durata a creditului, denota siguranta si transparenta.

Una peste alta, este bine sa luam in considerare sfatul specialistilor si sa accesam asfel de credite la domiciliu doar daca ne aflam in situatii cu adevarat dificile, deci cand avem o urgenta.

(Visited 16 times, 3 visits today)
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies