Imprumut urgent online fara adeverinta de venit

Daca esti in cautarea unui imprumut rapid online fara adeverinta de venit, afla ca nu este deloc greu sa-l obtii

Un astfel de imprumut urgent online fara adeverinta de venit poate fi solicitat de la IFN-urile ce permit aplicarea 100% online, cu trimiterea banilor in contul tau bancar.

Atat bancile cat si IFN-urile au renuntat la a mai solicita adeverinta de venit, recurcand la alte modalitati de verificare ale veniturilor, mai comode pentru clienti.

COMPANIETIMPI DE ACORDARECREDITUL MAXIMPERIOADA MAXIMA DE ACORDARESOLICITA UN IMPRUMUT
1 ora40.00060 luni
24 ore15.00024 luni
2 ore2.00062 zile
20 minute2.00030 zile

De vreo doi ani deja bancile au incheiat acorduri de colaborare cu ANAF pentru a li se furniza (cu acordul clientilor) informatii despre veniturilor celor ce solicita credite.

Mai noi am observat ca si IFN-urile au trecut la aceasta metoda de inspectare a veniturilor. Chiar si IFN-urile ce acorda credite rapide au inceput sa recurga la aceasta varianta simpla si rapida de verificare a veniturilor potentialilor clienti. Spre exemplu, cei de la Telecredit ne informeaza ca pentru solicitarea unui imprumut la ei, vei avea nevoie pe langa buletin si de Acordului de consultare, transmitere si prelucrare a informatiilor din bazele de date ale Ministerului Finantelor Publice, Agentia Nationala de Adminstrare Fiscala (ANAF), copie printata si semnata pe fiecare pagina de mana.

Pentru solicitarea unui credit rapid online fara adeverinta de venit, ti se solicita fie acordul de consutare a bazei de date ANAF, fie o alta dovada de venit (fluturas de salariu, cupon de pensie, etc). Daca nu ti se solicita adeverinta de venit, asta nu inseamna ca o institutie financiara te va imprumuta fara sa faci dovada vreunului venit.

Stiti probabil discutiile din ultima vreme legate de gradul de indatoare, ati auzit si despre propunerile BNR de limitare a gradului de indatorare pentru toate tipurile de credite acordate de banci si IFN-uri, adica si pentru creditele de consum si pentru cele ipotecare. Si in prezent exista aceasta limitare la creditare data de gradul de indatorare. In prezent acesta variaza destul de mult de la o institutie la alta, insa, el exista. Pentru a-l determina, institutiile financiare solicita dovezi de venit. Nu considerati ca nesolicitarea adeverintei de venit inseamna automat ca aveti de-a face cu un credit pentru rau-platnici.

Chiar daca au gasit o cale mai usoara de a va inspecta veniurile, fara sa fiti voi nevoiti sa depuneti nu stiu cate acte pentru solicitarea adeverintei de venit ori a fisei fiscale, totusi, retineti ca pentru orice imprumut bancar ori nebancar trebuie sa dovediti ca aveti bonitatea necesara atunci cand il accesati, altfel n-o sa vi se aprobe cererea.

De multe ori vedem reclame ale unor IFN-uri ce acorda credite fara adeverinta de venit, insa, inainte de a va entuziasma sa credeti ca n-o sa vi se ceara alte dovezi de venit, ar fi mai bine sa intrati pe platforma online a respectivului IFN si sa aflati care sunt conditiile minime de eligibilitate. Aproape toate IFN-urile ce activeaza online au bine descrise produsele de creditare. Gasiti sectiuni dedicate pe site-urile IFN-urile unde sunt explicate conditiile de accesare si solicitarile minime.

Daca ar fi sa conturam un pic aceasta notiune de creidt fara adeverinta de venit am putea sa spunem ca se refera la reducerea subtantiala a timpilor de asteptare, atat cat dura emiterea unei adeverinta de venit de la serviciul cetateanului. Din experienta proprie va pot spune ca am asteptat si doua saptamani dupa o astfel de adeverinta de venit. Mai alees la companiile mari, timpii pentru emiterea unor acte sunt exagerat de mari.

Creditele online fara adeverinta de venit nu-ti permit accesul la sume mari de bani, insa, datorita conditiilor permisive de accesare si a rapiditatii cu care intrii in posesia banilo, clientii s-au inmultit pe acest segment de oferte nebancare. Dintre ofertele online ale IFN-urilor puteti alege ceea ce vi se potriveste, comparand intre ale diverse caracteristici, precum: costurile, timpii de acordare, penalizarile, conditiile de eligibilitate, etc.

In online, doar la IFN-uri gasiti posibilitatea de a accesa un credit fara adeverinta de venit. De fapt, bancile nu acorda credite online pentru ca nu avem inca legislatia care sa permita incheierea unui astfel de contract in asemenea conditii. Deocamdata bancile merg pe varianta de pre-aprobare online.

creditfix.ro

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies