Credit pana la salariu

Cum poti accesa un credit pana la salariu? Firme ce acorda credite rapide pana la salariu

Ce reprezinta un credit pana la salariu?

Credit pana la salariu sau payday loans,asa cum este cunoscut pe pietele occidentale, este o solutie practica de a obtine o suma relativ mica de bani pe termen scurt. Cu alte cuvinte, vorbim de un credit facil, acordat de Institutiile Financiare Nebancare, pe perioade de timp echivalente cu intervalul dintre doua salarii consecutive. Un astfel de imprumut este dedicat persoanelor cu venituri mici, cele ce nu pot prezenta justificari de venituri, in general, nevoiasilor. Apelarea unui credit pana la salariu, cand te afli intr-o situatie critica, poate insemna o solutie pe termen scurt. Pe termen mediu si lung, accesarea unui astfel de imprumut reprezinta o impovarare financiara.

Cand e bine sa accesezi un credit pana la salariu?

Asa cum am precizat mai sus, accesarea unui credit rapid pana la salariu trebuie sa fie o solutie de compromis, adica, in cazul in care, apeland la alte surse, n-ai reusit sa faci rost de suma de bani dorita. Plata unei facturi, achitarea unei sume de bani restante, bani pentru spitalizare, bani pentru inmormantare, bani pentru cine stie ce urgenta, etc. Este bine sa stiti atunci cand solicitati un credit pana la salariu, ca aveti posibilitatea sa-l rambursati in conformitate cu contractul agreat. Altminteri, reesalonarea va insemna costuri suplimentare, uneori uriase, ce va pot indatora pe perioade lungi de timp. Este bine sa nu va formati un obicei din accesarea creditelor pana la salariu, mai ales daca va cunoasteti ca un cheltuitor care nu se poate abtine.

Imprumut rapid cu rate saptamanale

[VEZI DETALII OFERTA]

Poti imprumut de la Provident pana la 20.000 de lei, daca ai peste 18 ani si un venit de minim 300 lei net lunar.

Credit online si pentru cei cu istoric negativ

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Viva Credit iti ofera maxim 2000 de lei pe perioada nedeterminata, daca ai peste 20 de ani si un venit de minim 700 lei.

vivacredit.ro

Cat costa un credit pana la salariu?

Dobanda unui credit pana la salariu este cea mai ridicata dobanda din piata, mai ridicata decat a creditelor la domiciliu. Faptul ca se contracteaza imprumutul pe termen scurt, iar dobanda de referinta este cea anuala efectiva, valorile ce revin acestor dobanzi corespunzatoare creditelor pana la salariu capata dimensiuni astronomice, de ordinul a cateva mii la suta. Dobanda platita este comparabila cu cea practica la alte credite, insa, fiind niste imprumuturi acordate p termen scurt si a caror dobanda se exprima tot in functie de dobanda anuala efectiva, valorile pot parea exagerate. Este bine sa va informati totusi cu atentie atunci cand accesati un credit pana la salariu, sa stiti exact cat aveti de plata la finele perioadei de contractare si cat este dobanda ce vi se cere aferent respectivei perioade.

  Cine mai acorda imprumuturi tip 'bani pana la salariu'?

Cum accesezi un credit pana la salariu?

Accesarea si contractarea unui credit pana la salariu reprezinta o pura formalitate, rapida, simpla si la indemana oricarui cetatean. Puteti sa accesati un imprumut pana la salariu fie online, completand formularele puse la dispozitie de firmele non-bancare ce au in portofoliu astfel de produse financiare, puteti sa accesati telefonic, ori sa va deplasati direct la reprezentanta unei asemenea firme din orasul dumneavoastra. De regula, conditiile ce se impun pentru accesarea unui credit pana la salariu sunt urmatoarele: sa aveti o varsta mai mare de 18 ani, sa aveti un loc de munca si o dovada justificativa a veniturilor pe care le obtineti, sa aveti un cont bancar unde sa vi se vireze banii. Daca lucrurile sunt in regula, n-ar trebuie sa dureze mai mult de cateva ore obtinerea unui astfel de credit pana la salariu, mai ales daca nu sunteti la prima accesare, societatile sunt mult mai ingaduitoare.

Cum rambursezi un credit pana la salariu?

Societatile ce acorda astfel de credite pana la salariu, in speta firme nebancare, isi trag direct din contul dumneavoastra, la finele perioadei de contractare, suma cuvenita, dumneavoastra trebuind sa va asigurati ca detineti in contul bancar suma necesara. Alte societati nu au in portofoliu aceasta activitate, motiv pentru care dumneavoastra trebuie sa platiti imprumutul printr-un ordin de plata sau prin plata directa la caseria respectivei institutii.

Ce se intampla daca intarzii cu plata creditului pana la salariu?

Daca intarziati plata creditului pana la salariu si nu reusiti sa ajungeti la o intelegere cu o eventuala reesalonare, va veti trezi cu un scoring negativ in dreptul dumneavoastra in Biroul de Credit, lucru care v-ar putea impiedica sa mai contractati alte credite pe o perioada de 4 ani. Exista si cazuri cand firmele dau in judecata clientii rau-platnici ori chiar vand aceste creante unor firme de recuperatori. Oricum, detalii despre aceste politici gasiti pe site-urile firmelor ce acorda creditele pana la salariu, de faptul astfel de detalii sunt obligate sa afiseze toate societatile financiare ce acorda credite.

  Imprumut rapid fara acte 2020

Cine acceseaza de regula creditele pana la salariu?

De regula, creditele pana la salariu sunt accesate de oameni cu venituri mici, ce nu au alte surse de venituri in afara de un salariu ori o pensie. Mai sunt si persoanele care au restante la banci, deci, rau-platnicii care sunt trecuti cu vederea de firmele non-bancare ce acorda credite pana la salariu.

In aceste cazuri, IFN-urile, adica Institutiile Financiare Nebancare nu solicita adeverinta de venit, ci doar un fluturas de salariu si o copie dupa buletin, neinteresundu-le daca aveti sau nu restante la alte credite, deci, daca aveti un scoring negativ in Biroul de Credit. IFN-urile ce acorda credite rapide pana la salariu pun la dispozitia clientilor formulare online, deci, practic, produsele financiare oferite clientilor se numesc credite rapide online pana la salariu.

creditprime.ro
creditprime.ro

Trebuie sa stiti ca o nerambursare a unui credit pana la salariu atrage dupa sine toate procedurile de recuperare a datoriei, de la propriri la executare silita. Pentru a-si recupera datoria, IFN-urile sunt indreptatite sa solicite orice bunuri doresc in caz de executare silita, indiferent daca sunt sau nu ipotecate sau gajate.

Ce societati ofera astfel de credite pana la salariu?

Cea mai cunoscuta dintre societatile nebancare ce acorda credite pana la salariu este Viva Credit – societate ce detine si marca inregistrata pe acest produs financiar. Exista in piata nebancara si alte societati ce ofera clientilor tipuri de credite asemanatoare, chiar daca cu alte denumiri. Spre exemplu, in ultima perioada s-au lansat in piata o serie de IFN-uri ce ofera microcredite, care reprezinta in fapt tot un fel de credite pana la salariu. Astfel de microcredite (sume mici de bani, pe termen scurt), ofera: IFN Extra Finance, Ferratum, Fast Finance, Telecredit, Mozipo, etc.

(Visited 9 times, 1 visits today)
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies