Vrei un imprumut online? Telecredit ti-l ofera!

Accesarea unui imprumut 100% online este de acum la indemana oricui are nevoie de bani.

Telecredit ofera creditul rapid care te va ajuta la nevoie, de aceea procesul pe care acest IFN l-a prevazut pentru accesarea unui imprumut online este unul extrem de simplu si rapid.

Procedura este similara acestor produse de creditare rapida.

Imprumut rapid cu rate saptamanale

[VEZI DETALII OFERTA]

Poti imprumut de la Provident pana la 20.000 de lei, daca ai peste 18 ani si un venit de minim 300 lei net lunar.

Credit online si pentru cei cu istoric negativ

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Viva Credit iti ofera maxim 2000 de lei pe perioada nedeterminata, daca ai peste 20 de ani si un venit de minim 700 lei.

Accesezi platforma online, alegi suma dorita de bani si afli cat vei avea de plata in functie de intervalul de timp selectat, iar mai apoi completezi formularele puse la dispozitie cu datele tale de identificare si tot ce este necesar pentru acest proces.

Haideti sa vedem impreuna care sunt actele necesare accesarii acestui imprumut online de la Telecredit:

– copie dupa cartea de identitate, in care trebuie sa scrii tu cu mana ta – conform cu originalul;
– o copie scanata sau pozata dupa un extras de cont, nu mai vechi de 30 de zile.

Actele necesare solicitate de cei de la Telecredit se incarca in platforma online (https://telecredit.ro), in sectiunea „Adaugare document”. Aceste acte sunt solicitate pentru prima colaborare cu cei de la Telecredit. Daca esti deja la al doilea imprumut, nu ti se mai solicita aceste acte, cu exceptia situatiei in care ti-ai schimbat buletinul.

  Credit pana la salariu

Pe langa aceste doua acte solicitate de Telecredit pentru acordarea unui imprumut online, trebuie sa mai indeplinesti si niste conditii de eligibilitate:

– sa ai minim 18 ani
– sa fi angajat ori sa ai statut de pensionar
– sa primesti veniturile intr-un cont bancar, iar acesta sa aiba un card atasat;
– sa ai un numar de telefon valabil si o adresa de email.

Nu uitati ca, oricat de simplu si frumos pare totul, daca nu rambursezi la timp imprumutul, vei plati o dobanda penalizatoare de 1,2% pe zi, fapt ce-ti va da peste cap bugetul pentru o perioada buna de timp. Asadar, nu te juca cu aceste lucruri, si cantareste bine inainte de a te imprumuta. Acest fapt este valabil nu doar pentru imprumuturile de la Telecredit, ci pentru orice credit, in special pentru cele de tip „rapid”, adica cele ce au penalizari mari in caz de neplata.

creditprime.ro
creditprime.ro

Dobanda pentru orice suma accesata de la Telecredit este de 1,2% pe zi, indiferent de perioada pentru care te imprumuti.

Avantajele accesarii unui imprumut online de la Telecredit:

– procesare rapida a formularelor;
– nu exista intermediari;
– nu exista costuri ascunse – singurul cost existent este aceasta dobanda fixa de 1,2% pe zi pentru orice suma imprumutata;
– echipa celor de la Telecredit este una de incredere cu oameni profesionisti, deschisi catre sugestii (din experienta personala), receptivi, gata oricand sa ajute.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies