Stii de unde poti imprumuta 5.000 de lei?

Poti sa-ti indeplinesti dorintele, apeland la un imprumut rapid de bani; simplu si usor.

La Unicredit gasesti creditul de realizari personale prin care poti avea acces rapid la 5.000 de lei.

Ca sa-ti pui la punct cumparaturile pentru diverse ocazii, ori sa pleci in vacanta asteptata, poti sa apelezi la un imprumut, daca nu dispui de sumele de bani necesare. O varianta facila, la indemana, este creditul de realizari personale de la Unicredit.

Imprumut rapid cu rate saptamanale

[VEZI DETALII OFERTA]

Poti imprumut de la Provident pana la 20.000 de lei, daca ai peste 18 ani si un venit de minim 300 lei net lunar.

Credit online si pentru cei cu istoric negativ

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Viva Credit iti ofera maxim 2000 de lei pe perioada nedeterminata, daca ai peste 20 de ani si un venit de minim 700 lei.

Poti sa alegi sa fii liber pentru ca la un moment dat doar asta conteaza. Cu un credit neasteptat de usor poti sa-ti realizezi visul, indiferent care este acela: sa-ti organizezi o nunta de vis, sa mergi intr-o vacanta cu cei dragi, sa-ti renovezi apartamentul, sa-ti cumperi o centrala termica noua, ori sa-ti iei un televizorul nou de sarbatori.

Oferta UniCredit Bank in privinta creditului de nevoi personale, denumit generic ‘ creditul de realizari personale’, are urmatoarele caracteristici:

  • poti imprumuta sume de bani intre 1.500 si 100.000 de lei, pe o perioada intre 6 si 60 de luni;
  • poti aplica cu buletinul, un document de venit sau acordul de consultare a bazei de date ANAF si cererea de credit, cerere ce include acordul de consultare la Biroului de Credit si a Centralei Riscurilor de Credit.
  • trebuie sa ai o varsta intre 19 si 70 de ani
  • trebuie sa ai un venit minim de 450 de lei.
  • pentru credite mai mici de 25.000 de lei, cererea se rezolva in 2 zile lucratoare;
  • poti sa rambursezi anticipat sumele imprumutate si sa nu mai trebuiasca sa platesti dobanda.
  • asigurarea nu este obligatorie pentru a ti se aproba creditul.
  • pentru a primi banii, trebuie sa-ti deschizi un cont la UniCredit, cont in care vei depune ratele aferente imprumutului.
  • ratele le poti achita la ghiseele agentiilor UniCredit ori prin intermediul PayPoint ori ZebraPay sau prin debitare automata din contul bancar deschis la UniCredit.
  Sunt inscris in BC si vreau un credit rapid online

Pentru creditele cu valori sub 20.000 de lei, conteaza foarte mult daca virezi veniturile prin UniCredit sau nu. De asemenea, conteaza daca opttezi pentru asigurare de viata sau nu, daca alegi si un card de credit sau nu.

Pentru ca imprumut de 5.000 lei se incadreaza in aceasta varianta de credite, iata care sunt si dobanzile aferente acestei optiuni, la momentul publicarii articolului:

Fara virare venituri: dobanda este de 14,99% (adica IRCC + 12,36%), daca optezi pentru asigurare, dobanda ajunge la 12,99% (IRCC + 10,36%).

Cu virarea veniturilor prin UniCredit, costurile creditului de realizari personale sunt urmatoarele: 12,99% (IRCC + 10,36%) pentru creditul mic standard si de 10,99% (IRCC + 8,36%) daca optati pentru asigurare la prima finantare si respectiv de 9,99% (IRCC + 7,36%) in cazul in care optati pentru asigurare de viata si card de credit.

O alta optiune exista pentru creditele cu valori intre 20.001 lei si 50.000 lei. Si aici intervin optiunile de virare venit si asigurare.

Ultima varianta de imprumut este cea intre 50.001 lei si 100.000 lei.

Poti incepe prin a completa un formular online sumar cu datele tale personale si vei fi contactat de un reprezentant al bancii pentru a discuta mai departe detaliile aplicarii

De retinut ar mai fi ca pentru acest credit rapid, nu ai nevoie de garantii, nici de codebitori, de asemenea nu ti se solicita avans.

creditprime.ro
creditprime.ro

De asemenea, este bine sa stiti ca cei de la UniCredit au periodic promotii de creditare, deci ar fi bine sa-i urmariti pentru a prinde aceste oferte.

Daca aveti nevoie de sume mai mici de bani puteti sa aflati ce optiuni aveti – noi am facut o introspectie a pieii cautand variante de imprumut de 500/1000 euro.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies