Promotie imprumut Provident

Ia un credit Provident si castiga cate 70 lei pentru fiecare prieten recomandat! Imprumut Provident la domiciliu!

 

O noua campanie Provident iti poate aduce saptamana premii in valoare de 1.500 de lei, bani pe care-i poti castiga daca accesezi un imprumut Provident. Ce faci cu banii? Este treaba ta! Poti sa-ti faci o vacanta la mare ori sa-ti cumperi un frigider, tu hotarasti.

Ca sa iei un imprumut Provident nu trebuie decat sa completezi online un formular sau sa suni la numarul de telefonic unic pentru Romania: 021 2 75 75 75!. De asemenea, poti sa accesezi un imprumut Provident si trimitand un SMS la numarul de telefon 1805 si vei fi sunat inapoi de un reprezentant Provident.

Poti castiga rapid 75 de lei doar daca recomanzi unui prieten sa contracteze un imprumut nebancar de la Provident.

Poti sa pleci in concediu cu familia ori prietenii, poti sa-l tirmiti pe cel mic in tabara ori sa-ti renovezi apartamentul. Solicita acum un imprumut si dorintele tale se vor implini!

Tot ce trebuie sa faci este sa recomanzi unui prieten sa apeleze la unul din creditele rapide la domiciliu de la Provident si poti sa castigi cate 70 de lei pentru fiecare prieten recomandat.

Ce avantaje mai ai accesand un imprumut Provident?

– banii in 48 de ore;
– doua acte solicitate;
– rata fixa
– nu este nevoie de garantie;
– nu este nevoie de giranti.

Poti sa accesezi online un imprumut Provident, lasandu-ti datele tale personale (nume, prenume, telefon si e-mail) si un reprezentant Provident te va suna in cel mai scurt timp.

  Cost credit Provident

Pentru a accesa un imprumut Provident si a fi sunat in cel mai scurt timp, trimite formularul in intervalul orar 10 – 18, de luni pana vineri, iar un repfrezentant Provident te va suna in maxim 60 de minute.