Promotie imprumut Provident

Ia un credit Provident si castiga cate 70 lei pentru fiecare prieten recomandat! Imprumut Provident la domiciliu!

 

O noua campanie Provident iti poate aduce saptamana premii in valoare de 1.500 de lei, bani pe care-i poti castiga daca accesezi un imprumut Provident. Ce faci cu banii? Este treaba ta! Poti sa-ti faci o vacanta la mare ori sa-ti cumperi un frigider, tu hotarasti.

Imprumut rapid cu rate saptamanale

[VEZI DETALII OFERTA]

Poti imprumut de la Provident pana la 20.000 de lei, daca ai peste 18 ani si un venit de minim 300 lei net lunar.

Credit online si pentru cei cu istoric negativ

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Viva Credit iti ofera maxim 2000 de lei pe perioada nedeterminata, daca ai peste 20 de ani si un venit de minim 700 lei.

Ca sa iei un imprumut Provident nu trebuie decat sa completezi online un formular sau sa suni la numarul de telefonic unic pentru Romania: 021 2 75 75 75!. De asemenea, poti sa accesezi un imprumut Provident si trimitand un SMS la numarul de telefon 1805 si vei fi sunat inapoi de un reprezentant Provident.

Poti castiga rapid 75 de lei doar daca recomanzi unui prieten sa contracteze un imprumut nebancar de la Provident.

Poti sa pleci in concediu cu familia ori prietenii, poti sa-l tirmiti pe cel mic in tabara ori sa-ti renovezi apartamentul. Solicita acum un imprumut si dorintele tale se vor implini!

Tot ce trebuie sa faci este sa recomanzi unui prieten sa apeleze la unul din creditele rapide la domiciliu de la Provident si poti sa castigi cate 70 de lei pentru fiecare prieten recomandat.

  Cost credit Provident

Ce avantaje mai ai accesand un imprumut Provident?

– banii in 48 de ore;
– doua acte solicitate;
– rata fixa
– nu este nevoie de garantie;
– nu este nevoie de giranti.

Poti sa accesezi online un imprumut Provident, lasandu-ti datele tale personale (nume, prenume, telefon si e-mail) si un reprezentant Provident te va suna in cel mai scurt timp.

Pentru a accesa un imprumut Provident si a fi sunat in cel mai scurt timp, trimite formularul in intervalul orar 10 – 18, de luni pana vineri, iar un repfrezentant Provident te va suna in maxim 60 de minute.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies