Poti sa iei un imprumut fara sa fii angajat permanent?

Daca nu esti angajat pe perioada nedeterminata poti sa apelezi la un imprumut rapid?

Exista sanse si pentru cei ce nu au un serviciu permanent, cei ce sunt angajati pe perioada determinata sa contracteze un credit urgent. Chiar si cei ce muncesc in strainantate au acces la credite nebancare, unele IFN-uri dedicandu-le produse financiare speciale.

Nu trebuie neaparat sa ai carte munca pentru a te imprumuta, insa, este nevoie de un venit cert, justificabil cu acte, ca o societate financiara sa-ti acorde un imprumut.

Imprumut rapid cu rate saptamanale

[VEZI DETALII OFERTA]

Poti imprumut de la Provident pana la 20.000 de lei, daca ai peste 18 ani si un venit de minim 300 lei net lunar.

Credit online si pentru cei cu istoric negativ

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Viva Credit iti ofera maxim 2000 de lei pe perioada nedeterminata, daca ai peste 20 de ani si un venit de minim 700 lei.

Un credit nebancar fara carte de munca, presupune ca justificarea veniturilor se face printr-un alt mod. De exemplu, pentru ca multe IFN-uri solicita extrasul de cont, exista posibilitatea sa-ti arati bonitatea prin banii care-ti intra in cont intr-un anumit interval de timp.

Procesul de acordare pentru clientii care nu au contract de munca pe perioada determinata, ori nu au pur si simplu carte de munca se deruleaza astfel:
– completezi cererea online cu datele personale
– fii atent la justificarea veniturilor
– uploadezi actele solicitate (extrasul de cont – pentru justificarea veniturilor)

Dupa ce accesezi, daca ai bonitatea necesara, si in curand (incepand din 1 ianuarie 2019) gradul de indatorare admis, cererea de imprumut iti este aprobata.

  Credite urgente fara acte - Oferte noi 2020

Odata imprumutul aprobat, primesti banii in cont cel tarziu a doua zi. Asta depinde si de transferul intre banci.

Aprobarea unui credit chiar si pentru cei ce nu sunt angajati permanent nu este un proces de durata, de aceea si caracterul de urgenta vizibil in piata la mai toate tipurile de credite nebancare.

Chiar si restantieri, inscris in Biroul de Credit, si tot poti sa te imprumuti. Unele IFN-uri admit si astfel de clienti.

Pentru ca accesezi online, tot procesul de imprumut se deruleaza in mod discret. Nu este nevoie de deplasari si nici de acte fizice.

Chiar daca nu esti un salariat angajat pe perioada nedeterminata, tot poti sa apelezi la un credit online doar cu buletinul.

Si in 2019 ofertele de credite nebancare vor fi la mare cautare, mai ales ca noi observam tendintele finalului de an. Insa, din 2019 va remamintim ca va intra in vigoare regulamentul BNR privind gradul de indatoare (maxim 40% la creditele in lei si maxim 20% la creditele in valuta), asa ca, procesul de creditare se va ingreuna, chiar si in cazul creditelor nebancare.

creditprime.ro
creditprime.ro

Nu trebuie sa-ti fie teama sa apelezi la IFN-uri. Acestea sunt institutii legale, autorizate de BNR. IFN-urile sunt monitorizate de BNR, ele functionand cu reglementari bine stabilite si normative impuse. Lucrurile sunt mult mai bine conturate in acest moment pe piata nebancara din Romania. Procesul de creditare este transparent. Chiar si in online exista o transparenta destul de evidenta, mult mai mare decat acum cativa ani in urma. Va pot spune ca de-a lungul vremii am vizitat multe platforme online ale IFN-urilor din Romania si am bagat de seama cum creste transparenta pe informatiile furnizate.

  Ai un gol financiar? Fa un credit rapid!

Revenind la subiectul nostru de astazi, daca te intereseaza un imprumut fara sa fii angajat in 2019, cu siguranta ca il vei obtine, daca vei avea veniturile necesare si nu vei depasi gradul de indatoare admis.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies