Oportunitatea imprumuturilor de la IFN

Este neaparat necesar sa te imprumuti? Faci fata costurilor unui credit de la IFN?

Se spune ca in viata nu trebuie sa alergi dupa bani, caci ei sunt peste tot in jurul nostru si, de cele mai multe ori trec pur si simplu pe langa noi. Solutia e sa ne asezam in calea lor! Si sa ne deschidem buzunarele. Simplu de zis, dar un pic mai dificil de realizat. Primul pas ar fi sa fim atenti la oportunitatile care ni se deschid in fieacare clipa. Apoi sa ne facem curaj sa demaram si sa perseveram.

Dar ce te faci ca, de multe ori, oportunitatea asupra careia te-ai oprit necesita o investitie, mai mica sau mai mare… Este clar ca trebuie sa faci cat mai rapid rost de bani.

Imprumut rapid cu rate saptamanale

[VEZI DETALII OFERTA]

Poti imprumut de la Provident pana la 20.000 de lei, daca ai peste 18 ani si un venit de minim 300 lei net lunar.

Credit online si pentru cei cu istoric negativ

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Viva Credit iti ofera maxim 2000 de lei pe perioada nedeterminata, daca ai peste 20 de ani si un venit de minim 700 lei.

Solutii pe care le ai la indemana

Sa vedem solutiile: te poti imprumuta de la rude ori prieteni, insa cu siguranta va trebui inainte sa ii convingi ca planul tau este unul foarte bun si ca le poti inapoia suma imprumutata. Dar, chiar si asa, e posibil ca ei, desi cred in ideea ta, sa nu aiba disponibila suma de care ai nevoie.

  Imprumuturi nebancare 2020 - oferta pentru rau-platnici

O a doua varianta ar fi sa vinzi rapid anumite bunuri…insa pentru ca vanzarea sa se intample repede, pretul tau trebuie sa fie unul foarte atractiv pentru potentialii clienti, iar asta s-ar putea sa nu fie foarte avantajos pentru tine… Desigur, exista varianta eleganta sa apelezi la un imprumut bancar, dar si in acest caz ai de asteptat macar 2 saptamani pana primesti banii. Plus acte peste acte cerute pentru verificare, alergatura incoace si incolo dupa o multime de hartii.

Nu ar fi mai simplu sa faci un credit rapid la o institutie financiara nebancara (IFN)? Aceasta este o solutie buna de a obtine rapid banii de care ai nevoie. Nu trebuie decat sa sa suni la un numar de telefon si sa stabilesti o intalnire cu unul dintre consultantii IFN-ului. Acesta va veni direct la tine acasa pentru a te indruma. Sau, mai simplu, completezi un formular si vei fi contactat de un consultant in maxim 60 de minute.

Datorita faptului ca IFN-urile nu pot lua depozite de la populatie, BNR le permite sa ofere credite in conditii mult mai lejere. Trebuie doar sa ai intre 21 si 69 de ani, sa fii cetatean roman si domiciliul stabil intr-unul dintre orasele in care se ofera imprumuturi, sa ai o dovada a unui venit cert (fluturas de salariu sau cupon de pensie) si, eventual, un extras de cont de la orice banca din Romania. Venitul tau trebuie sa fie de minim 270 de lei sau 540 de lei pe familie, iar sumele pe care le poti obtine prin imprumut rapid sunt cuprinse intre 500 si 3500 de lei. Majoritatea IFN-urilor trimit banii direct la client acasa in maxim 48 de ore de la semnarea contractului, evident, daca imprumutul a fost aprobat.

  Credit Provident

Solutiile de creditare in piata nebancara sunt multiple. Depinde de tine si de nevoile tale pe care sa-l alegi.

Fie ca vrei un credit mic pe termen scurt ori un imprumut online aproape instant, este important sa ai la dispozitie toate informatiile aferente respectivului produs pentru a nu fi suprins de consecinte ulterioare.

creditprime.ro
creditprime.ro

Ce inseamna IFN?

IFN este prescurtarea de la Institutie Financiara Nebancara, o societate financiara asemanatoare cu banca, cu deosebirea ca nu tine depozitie. Societatile nebancare functioneaza legal, sunt autorizate de BNR, monitorizate si urmarite periodic.

Cum solicit un imprumut de la IFN?

Modalitatea de accesare a unui imprumut nebancar este mai simpla decat la banci. Acesta fiind si motivul pentru care creditele oferite de aceste institutii au devenit populare in timp. Posibilitatea accesarii online, cu acte putine si eligibilitate limitata atrage clientii cu bonitate scazuta si venituri mici.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies