Informatii utile despre imprumuturile nebancare

Ce trebuie sa stii cand accesezi imprumuturi nebancare? De unde aflii informatiile dorite?

De multe ori nerabdarea si inconstienta ne determina sa ne aruncam cu capul inainte si sa nu ne ami interese nimic altceva decat rezolvarea de moment a unei problema.

Imprumut rapid cu rate saptamanale

[VEZI DETALII OFERTA]

Poti imprumut de la Provident pana la 20.000 de lei, daca ai peste 18 ani si un venit de minim 300 lei net lunar.

Credit online si pentru cei cu istoric negativ

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Viva Credit iti ofera maxim 2000 de lei pe perioada nedeterminata, daca ai peste 20 de ani si un venit de minim 700 lei.

creditprime.ro
creditprime.ro

Si totusi, de cele mai multe ori, constatam ulterior ca ar fi fost mai bine sa ne informa, sa stim mai multe. Un astfel de caz este si accesarea unor imprumuturi nebancare. De multe ori oameni complet neinformati apeleaza la aceste credite, iar ulterior se plang ca au prea multe de plata, ca n-au stiut cat e dobanda, ca nu inteleg de ce trebuie sa plateasca penalizari atat de mari. Ei bine, nu trebuie sa fi nici geniu si nici sa cunosti matematici speciale ca sa afli informatiile dorite despre un imprumut nebancar. Mai toate IFN-urilor au pe platformele online proprii calculatoare de credite, dobanda afisata in clar, costurile foarte clar exprimate, exemple clare de calcul pentru anumite sume, etc.

Informatii utile despre imprumuturile nebancare
Imprumuturi nebancare

Cu toate acestea, exista inca persoane ce se plang de neinformare, de faptul ca n-au stiu ca dobanzile sunt atat de mari, ca nu inteleg de ce trebuie sa plateasca de 5 ori imprumutul, cand s=au gandit sa-l ramburseze dupa un an de zile.
Pai, oameni buni, majoritatea IFN-urilor ce acorda imprumuturi nebancare rapide (microcredite – adica sume mici de bani acordate pe intervale reduse de timp) percep o dobanda penalizatoare de 1,2% pe zi. La aceasta dobanda penalizatoare se mai adauga si costul initial al creditului, fapt ce conduce la niste valori destul de mari, chiar daca imprumutul initial nu a avut o valoare mare.
Va invitam, asadar, sa va informati temeinic inainte de a va aventura sa accesati imprumuturi nebancare, in special cele rapide, adica cele cu costuri mai ridicat, chiar daca au conditii mai permisive si mai pe placul clientilor (chiar a celor restantieri).
Speram ca v-am fost de folos cu aceste informatii, si asteptam din partea dumneavoastra pareri si comentarii.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies