Imprumuturi rapide cu dobanda 0

Tot mai multe IFN-uri acorda imprumuturi rapide cu dobanda 0 pentru prima accesare

Exista imprumuturi rapide cu buletinul si un extras de cont, acordate intr-un timp foarte scurt, online, care nu necesita deplasari. Un alt aspect important este ca, primul imprumut are si dobanda 0. Va intrebati ce ar putea fi in neregula? Nimic! Pentru ca aceste societati practica de regula imprumuturile mici, probabil ca pe termen mediu si lung, au avantaje din a-ti acorda primul credit gratuit, captandu-ti atentia astfel, si castigandu-ti increderea.

Pentru un om aflat la ananghie, un credit cu dobanda 0 este chiar mana cereasca. De la al doilea in sus, dobanzile practicate incep sa creasca, iar daca nu-l rambursezi la timp, te poti trezi in situatia de a avea niste restante foarte mari.

Imprumut rapid cu rate saptamanale

[VEZI DETALII OFERTA]

Poti imprumut de la Provident pana la 20.000 de lei, daca ai peste 18 ani si un venit de minim 300 lei net lunar.

Credit online si pentru cei cu istoric negativ

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Viva Credit iti ofera maxim 2000 de lei pe perioada nedeterminata, daca ai peste 20 de ani si un venit de minim 700 lei.

Insa, nu doar IFN-urile cauta sa castige increderea clientilor. Si clientii au avantaje daca isi dovedesc la randul lor seriozitatea, prin rambursarea la timp a ratelor aferente imprumuturilor solicitate.

Toate creditele rapide au de regula facilitate pe placul clientilor, cum sunt cele de acte putine, de solicitari limitate de venituri, si mai ales, posibilitatea de a accesa un imprumut chiar daca ai avut intarzieri la plata ratelor unor credite anterioare.

  Imprumut fara venit lunar cu aprobare rapida

Accesarea online are si ea avantajele ei, printre care aceea de a nu mai fi nevoit sa faci zeci de drumuri. Contractul se semneaza online, actele se scaneaza si se incarca pe internet, cererea de credit se completeaza la fel online. Practic, aceasta forma de accesare asigura o acordare simpla si o primire rapida a banilor direct in contul tau bancar.

creditprime.ro
creditprime.ro

Ei bine, aceste imprumuturi rapide cu dobanda 0 se regasesc in portofoliul mai multor IFN-uri.

  1. Viva Credit – societate ce acorda bani sub forma unei linii de creditare pe cinci ani; daca rambursezi in primele 30 de zile, dobanda creditului este 0. Incepand din a 31-a zi, vei incepe sa platesti dobanda. De la Viva poti imprumuta maxim 2000 de lei.
  2. Ferratum – acorda de asemenea primul credit cu dobanda 0. Poti imprumuta pana la 1400 de lei, online, fara batai de cap.
  3. CreditFix ofera 2000 de lei pentru o perioada de 62 de zile maxim, cu dobanda zero. Practic, poti imprumuta acesti bani gratis, pentru ca nu platesti decat ce-ai imprumutat.
  4. Smile Credit ofera un credit care este gratuit in primele 7 zile. Practic, daca imprumuti, trebuie sa rambursezi in primele 7 zile, pentru ca incepand din a 8-a zis, vei plati dobanda. Smile Credit ofera maxim 2.000 de lei imprumut.
  5. Mozipo ofera si ei un credit cu dobanda 0 la primul credit de pana in 500 de lei pentru maxim 2 luni. Poti sa faci rost de bani in doar cateva minute.

Dupa cum puteti observa este simplu sa imprumuti o suma redusa de bani pentru un timp scurt. Daca esti la prima accesare, poti sa nici nu platesti dobanda.

  Credite usoare, flexibile, fara acte

Mai complicat este sa ai nevoie de sume mai mari de bani, de ordinul a 500 – 1000 de euro. Atunci este mai complicat sa gasesti la IFN-uri astfel de sume, mai ales daca nici nu ai o bonitate prea buna.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies