Imprumutul online de care ai nevoie in 2020

Poti obtine un imprumut online in 2020 in mod rapid si sigur, aproape instant

Imprumutul online de care ai nevoie in 2020 este cel care iti satisface doleantele. Majoritatea celor ce vor sa faca rost de bani, sunt de regula grabiti, adica vor sa acceseze un imprumut cat mai rapid, fara sa trebuiasca sa completeze multe acte, fara deplasari, fara sa implice alte persoane.

O noua aparitie in piata imprumuturilor nebancare din Romania este societatea Ocean Credit IFN.

Imprumut rapid cu rate saptamanale

[VEZI DETALII OFERTA]

Poti imprumut de la Provident pana la 20.000 de lei, daca ai peste 18 ani si un venit de minim 300 lei net lunar.

Credit online si pentru cei cu istoric negativ

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Viva Credit iti ofera maxim 2000 de lei pe perioada nedeterminata, daca ai peste 20 de ani si un venit de minim 700 lei.

Ocean Credit IFN acordare imprumuturi online daca:

  • ai varsta de minim 22 ani;
  • ai un cont bancar cu un card atasat;
  • ai un venit minim lunar de 1.500 lei;
  • ai o adresa de email valida, un cont Facebook, un buletin de identitate si un numar de telefon mobil valabil.

Pentru a accesa online un imprumut la Ocean Credit IFN, trebuie sa incarci in aplicatia oferita de IFN un scan sau o fotografie cu buletinul ori cartea ta de identitate.

Completand formularul online de pe platforma www.oceancredit.ro, poti obtine banii doriti in 30 de minute chiar in contul tau. De la al doilea imprumut in sus, nu mai trebuie sa completezi formulare, trebuie doar sa intri in contul tau de pe platforma online a IFN-ului si sa soliciti un imprumut nou, ori sa suni la numarul de telefon 021 9938.

  Imprumut doar cu buletinul fara adeverinta de venit 2020

Poti imprumuta de la Ocean Credit sume intre 500 si 3500 lei pentru maxim 90 de zile.

Deci, pentru a accesa un imprumut online, trebuie sa intri pe site-ul IFN-ului, sa completezi formularele si sa incarci documentul solicitat, iar mai apoi, aproape instant vei primi banii in contul tau bancar.

Acest produs oferit de Ocean Credit IFN este unul fara garantii, fara giranti. Poti aplica online, indiferent de localitatea si judetul unde te gasesti. Dupa al doilea credit poti obtine sume mai mari de bani, depinde si de capacitatea ta financiara de rambursare.

Desi nu se solicita extras de cont, totusi, Ocean Credit IFN prevede sa ai un venit de minim 1500 de lei pentru a accesa un imprumut.

Avantajul major este ca poti sa iei un imprumut de aproape oriunde, cu conditia sa ai o legatura de internet, sa ai un cont bancar cu un card atasat, si un venit minim net lunar de 1500 lei.

Acest produs este ceea ce se numeste un credit rapid fara acte, avand in vedere ca nu implica acte fizice, doar scanuri ce se incarca online.

Desi nu se explica foarte clar daca sunt acceptati si restantierii la Ocean Credit IFN, banuim noi, ca pentru sumele mici acordate, aceasta n-ar putea sa fie o ingradire in acordare.

Deci, iata o oferta de imprumuturi 100% online, pe care le poti accesa in mod cat se poate de simplu.

creditprime.ro
creditprime.ro

O alta veste buna legata de Ocean Credit IFN este ca par a avea un program de functionare zilnic, intre 9:00 si 17:00, de luni pana vineri.

  Credit de nevoi personale

Ocean Credit IFN isi are sediul in Calea Floreasca, nr. 112 si este inregistrata in Registrul General al BNR.

(Visited 15 times, 2 visits today)
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies