Imprumut fara venit lunar cu aprobare rapida

In doar 24 de ore poti imprumuta bani accesand un credit fara venit lunar iCredit Plus

Un credit fara venit lunar si costuri zero de livrare a banilor poate fi accesat online de la iCredit.

Imprumut fara venit lunar care se poate aproba rapid in urma unei accesari simple online este pus la dispozitia clientilor de catre iCredit.

Imprumut rapid cu rate saptamanale

[VEZI DETALII OFERTA]

Poti imprumut de la Provident pana la 20.000 de lei, daca ai peste 18 ani si un venit de minim 300 lei net lunar.

Credit online si pentru cei cu istoric negativ

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Viva Credit iti ofera maxim 2000 de lei pe perioada nedeterminata, daca ai peste 20 de ani si un venit de minim 700 lei.

IFN-ul iCredit este unul care s-a remarcat de-a lungul timpului datorita ofertelor facile de credite nebancare acordate doar cu buletinul.

De curand cei de la iCredit au lansat un produs nou creditare intitulat sugestiv iCredit Plus, produs care se poate acesa online.

Prin iCredit Plus ai acces la sume de bani intre 400 si 10.000 de lei.

Aprobarea acestui imprumut dureaza 24 de ore.

Pentru a va livra bani acasa la domiciliu, cei de la iCredit nu solicita niciun comision. Serviciul de livrare al banilor fiind gratuit.

Pentru a aplica trebuie sa completezi formularul online si sa astepti un telefon din partea unui reprezentant iCredit.

Pentru accesare ai nevoie de buletin.

Rambursarea creditului se face in rate lunare, bilunare ori saptamanale.

Perioada de contractare a imprumutului este intre 14 si 100 saptamani.

  Cine mai acorda imprumuturi tip 'bani pana la salariu'?

Asadar, iCredit Plus este un credit tipic doar cu buletinul, pentru ca acest IFN doar atat solicita drept documente necesare.

Acesta este un produs gestionat la domiciliul clientului. Serviciul de colectare a ratelor la domiciliu fiind unul facil si comod pentru o multime de cetateni.

Creditul nebancar iCredit Plus Nu este un produs garantat, asadar nu ti se vor solicita garantii de niciun fel la accesare.

Fiecare client in parte este evaluat in privinta riscurilor in baza informatiilor pe care acesta le pune la dispozitie. Este bine, din act punct de vedere, sa oferiti informatii exacte.

Cu siguranta IFN-ul o sa va solicite informatii despre veniturile voastre actuale si din trecut pentru a afla gradul de indatorare si bonitatea. In urma acestei verificari fi se va acorda si suma maxima admisa in aceasta situatie.

creditprime.ro
creditprime.ro

Practic, creditul fara venit reprezinta o forma de sugerare din partea IFN-ului ca nu vi se vor solicita multe documente la accesarea unui credit.

La multe IFN-uri si la mai toate bancile accesarea unui imprumut fara adeverinta de salariu a devenit o realitate, datorita investigariilor pe care aceste societati le fac la ANAF pentru determinarea veniturilor clientilor.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies