Esti in cautarea unui imprumut rapid nebancar 2020 – 2021?

Solicitarile de credite rapide nebancare au crescut la nivelul anului 2020 – 2021, din ce in ce mai multi romani orientand-se catre IFN-uri.

Un imprumut rapid nebancar 2020 – 2021 reprezinta o posibilitate facila de a obtine o suma de bani pentru o perioada scurta de timp. Aceasta posibilitate devine din ce in ce mai tentanta pentru foarte multi romani.

Cand nu te ajungi cu salariul de la o luna la alta, existenta unei solutii de moment care sa-ti permita accesul la o suma (limitata, e adevarat) de bani reprezinta o gura de oxigen pe care e bine sa o ai, dar de care nu este bine sa abuzezi.

Imprumut rapid cu rate saptamanale

[VEZI DETALII OFERTA]

Poti imprumut de la Provident pana la 20.000 de lei, daca ai peste 18 ani si un venit de minim 300 lei net lunar.

Credit online si pentru cei cu istoric negativ

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Viva Credit iti ofera maxim 2000 de lei pe perioada nedeterminata, daca ai peste 20 de ani si un venit de minim 700 lei.

In teorie, credite rapide sunt folositoare pe termen scurt, adica atata timp cat dobanzile se pastreaza la standardul initial propus de debitor. Daca imprumutul este rostogolit, dobanzile cresc deosebit de mult, astfel ca, se poate ajunge, pe termen lung, la sume destul de mari de rambursat. Asadar, un imprumut rapid nebancar 2020 – 2021 este viabil cat se deruleaza pe perioada stabilitata initial. Daca ai de gand sa prelungesti imprumutul, vei cam iesi in pierdere.

Ei bine, in Romania, sunt zeci de societati nebancare ce ofera astfel de credite in piata. Ofertele de credite rapide sunt in general realziate dupa acelasi tipic, rareori diferentiindu-se in piata. Diferentele sunt mici, atat in privinta sumelor acordate, cat si a perioadelor de imprumut. Dobanzile practicate se invart si ele cam in aceleasi interval de valori, cu mici exceptii.

  Simulare imprumut rapid

De regula, cand gasiti o dobanda mai redusa, cu siguranta conditiile de eligibilitate sunt mai dificil de atins, actele solicitate sunt mai greu de procurat.

Iata cateva dintre ofertele de imprumuturi rapide nebancare 2020 – 2021:

– Cetelem – o societate extrem de cunoscuta in piata, una dintre singurele IFN-uri care oferta imprumuturi rapide mari pe termen lung, la dobanzi reduse. Cei de la Cetelem iti permit sa accesezi online, insa au o politica de accesare usor ingreunata fata de alte societati nebancare. Insa, este de explicat pozitia lor, tinand cont de dobanzile relativ mici practicate.

– iCredit este un alt IFN cunoscut in piata, ofera sue intre 500 si 6.000 de lei, in 24 de ore de la accesare. Perioada maxima de accesare fiind de 43 de saptamani. Banii ii primesti la tine acasa, cu doar doua documente. NU este nevoie de garantii, iar ratele sunt egale.

creditprime.ro
creditprime.ro

– Mozipo, un alt IFN la care putem apela pentru accesarea unui imprumut rapid nebancar. Cei de la Mozipo ofera sume de bani de maim 15.000 de lei. Tu iti alegi rata pe care sa o platati in functie de veniturile tale, astfel se determina si perioada de creditare. O oferta maleabila, transparenta, simpla – exact ce trebuie pentru un om aflat intr-un impas financiar.

– Creditprime – ofera sume de bani intre 150 si 2.000 de lei, pe perioade de maxima 45 de zile. Imprumutul celor de la Creditprime are avantajul ca poti obtine 10% inapoi din suma imprumutata, daca iti achiziti la timp creditul contractat.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies