Cum pot sa imprumut urgent 5.000 de lei, online, fara deplasari?

Exista IFN-uri care ofera si credite rapide de pana la 5.000 de lei online? Am nevoie de bani astazi si nu am timp sa ma deplasez.

Cum pot sa fac rost de bani urgent accesand un imprumut de 5.000 de lei online? Exista vreun IFN care ma poate imprumuta aceasta suma de bani fara sa-mi ceara active fizice?

Exista!

COMPANIETIMPI DE ACORDARECREDITUL MAXIMPERIOADA MAXIMA DE ACORDARESOLICITA UN IMPRUMUT
1 ora40.00060 luni
24 ore15.00024 luni
2 ore2.00062 zile
20 minute2.00030 zile

Sunt cateva IFN-uri care acorda si sume mai mari de bani online, fara acte fizice, fara deplasari, cu aplicare pe platformele online proprii. Este adevarat ca sunt alte conditii de eligibilitate decat la un microcredit, suma de banii fiind usor mai mare.

De regula, un imprumut rapid online clasic, care nu necesita hartii depuse la sediul societatii nebancare, care nu necesita interogarea Biroului de Credit ori a bazei de date ANAF, nu se extinde mai mult de 2.000 de lei – maxim maximorul, ca de regula suma de bani este mai mica.

Exista totusi si unele IFN-uri de unde poti imprumuta urgenta 5.000 de lei, aplicand online, fara sa trebuiasca sa te deplasezi la sediu, fara sa ti se solicite adeverinta de venit.

Conditiile minime sunt totusi mai drastice decat ale unui microcredit clasic: se solicita acordul pentru verificarea la ANAF si acordul de verificare la Biroul de Credit. Asadar, ti se verifica bonitatea si buna-credinta cuantificata in scoringul din BC.

Iata si cateva oferte nebancare de imprumuturi online de 5.000 de lei:

1. Provident, acorda credite rapide in cuantum de pana la 15.000 de lei. De la ei poti imprumuta suma de 5.000 de lei, accesand online. Provident verifica Biroul de Credit si iti verifica si bonitatea. Ai nevoie de un venit minim net pentru suma dorita. Poti sa primesti banii prin banca, direct in contul tau, ori poti sa-i primesti acasa, daca soliciti si serviciul de gestionare la domiciliu a creditului.

Completeaza formularul online Provident

2. VivaPersonal – este un produs de creditare marca Viva Credit. Acest credit este unul fara deplasari si fara hartii. Se aplica online, fara garantii. Transferul banilor se face direct pe card. Se acceseaza creditul VivaPersonal cu buletinul. Rambursarea se face in 3 luni. Banii ii primesti extrem de rapid pe card.

3. Ferratum ofera la randu-i un credit in cuantum de maxim 10.000 de lei. Poti asadar imprumuta online apeland la acest produs in rate pentru nevoi personale. Perioada de imprumut poate varia intre 3 luni si 12 luni. Poti primii banii in mana, numerar, la sediul unui banci indicate de Ferratum ori poti sa-i primesti intr-un cont bancar indicat de tine.

4. CreditFix este un alt IFN unde puteti sa imprumutati cei 5.000 de lei doriti. Acest IFN ofera credite de maxim 10.000 de lei. Poti aplica online. Creditul se acorda pentru o perioada de maxim 12 luni. Cei de la CreditFix ne promit ca putem obtine finantare chiar daca avem un istoric negativ. Poti plati in rate fixe.

Aplica online la un imprumut CreditFix

creditfix.ro

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies