Credite usoare, flexibile, fara acte

Multi dintre cei ce cauta sa se imprumute rapide online cauta produse usor de accesat, fara multe acte, fara verificari

Principala problema a persoanelor cu bonitate scazuta este reprezentata mai nou de verificarea la ANAF.

In acest context, a crescut numarul celor care cauta credite fara verificare la ANAF.

Imprumut rapid cu rate saptamanale

[VEZI DETALII OFERTA]

Poti imprumut de la Provident pana la 20.000 de lei, daca ai peste 18 ani si un venit de minim 300 lei net lunar.

Credit online si pentru cei cu istoric negativ

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Viva Credit iti ofera maxim 2000 de lei pe perioada nedeterminata, daca ai peste 20 de ani si un venit de minim 700 lei.

Consultarea in biroul de credite a trecut pe planul doi al optiunilor, caci de la o vreme credite usoare fara verificare la ANAF reprezinta dorinta superma a utilizatorilor.

Sunt multe situatii in care oamenii aflati in situatii dintre cele mai dificile vor sa obtina o suma de bani rapid, fara acte, fara cerinte multiple. Sunt, insa, si persoane care desi nu au o situatie materiala precara totusi se imprumuta pentru diverse placeri cotidiene, si doar pentru ca aceste produse sunt deosebit de fexibile si usor de accesat.

Exista rigori in piata de care si IFN-urile tin cont, printre care limitarea gradului de indatorare, de exemplu. Insa, multi nu inteleg ca aceste credite usoare sunt de fapt niste produse indicate a fi solicitate doar in cazuri de reala urgenta. De regula, acestea sunt imprumuturi urgent de maxim 1000 de euro.

Noi va sfatuim sa tineti cont de parerile specialistilor si sa nu abuzati de aceste imprumuturi rapide online facile, usor de accesat, dar dificil de rambursat.

  Credit urgent cu buletinul
creditprime.ro
creditprime.ro

Problema lor cea mai mare este reprezentata de consecintele in caz de nerambursare, caz in care clientul trebuie sa plateasca penalizari usturatoare. Reesalonarile in acest caz inseamna efectiv umflarea sumelor de plata.

Iata cateva exemple de credite usor de accesat online:

Linia de credit pe 5 ani. Poti obtine 0% dobanda, daca rambursezi in primele 30 de zile. Poti accesa pana la 2.000 de lei. Sunt acceptati si cei cu istoric negativ.
De la Provident poti imprumuta pana la 15.000 de lei, pentru 134 de saptamani. Cei de la Provident accepta un venit minim de 300 de lei lunar.
CredtiFix ofera sume imprumut de pana la 3.000 de lei. Daca accesezi doar 2.000 de lei pentru 62 de zile, nu platesti dobanda. Ca sa fii eligibil, trebuie sa ai un venit net lunar de minim 500 de lei.
Ofera imprumuturi de pana la 40.000 de lei pentru perioade intre 20 si 60 de luni. Ca sa accesezi la Credius trebuie sa ai minim o luna vechime in munca.
Creditul ExtraSimplu de la IFN Extra Finance iti pune la dispozitie sume de pana la 5.000 de lei pentru maxim 30 de zile.
Ferratum acorda credite in rate in valoare de maxim 10.000 de lei. Pori solicita online, prin telefon ori SMS.
Ofera sume de bani imprumut de pana la 10.000 de lei pentru maxim 70 de zile. Daca soliciti imprumturi de pana la 1500 de lei pentru maxim 30 de zile, dobanda este 0%.
Ofera maxim 2.000 de lei pentru maxim 24 de luni. Cei de la Smile Credit au o dobanda mai mica decat ce se practica in mod obisnuit pentru microcredite.
Acorda credite in cuantum de maxim 4.000 de lei pentru maxim 12 luni.
(Visited 10 times, 1 visits today)
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies