Credit rapid flexibil intre 1.000 si 10.000 de lei

Poti accesa in mai putin de 24 de ore un imprumut rapid flexibil de la Onnen, in cuantum de la 1.000 la 10.000 lei.

Credit rapid accesibil in 24 de ore, cu sume variind intre 1.000 si 10.000 de lei, ofera Onnen – o societate nebancara parte a Grupului 4Finance, unul dintre cele mai mari de gen din Europa.

Cei de la Onnen ofera posibilitatea unui credit usor accesabil. Daca esti client nou, iti alegi suma pe care doresti s-o imprumuti si rata lunara pe care ti-o permiti, urmeeaza sa te inregistrezi cu datele personale si sa incarci documentele solicitate. Dupa ce te inregistrezi, finalizezi cererea de credit si astepti sa ti se comunice, daca in urma evaluarii, ti s-a aprobat creditul sau nu.

COMPANIETIMPI DE ACORDARECREDITUL MAXIMPERIOADA MAXIMA DE ACORDARESOLICITA UN IMPRUMUT
1 ora40.00060 luni
24 ore15.00024 luni
2 ore2.00062 zile
20 minute2.00030 zile

Odata ce ti-ai creat cont pe platforna online Onnen, nu mai este nevoie sa te inregistrezi iar. Daca doresti un alt imprumut, pur si simplu te loghezi in contul tau de client si soliciti sumele dorite.

Conditiile de eligibilitate pentru un imprumut rapid Onnen:
– sa fi ceatean roman
– sa ai bonitatea necesara rambursarii la timp a creditului solicitat
– sa ai un cont bancar
– sa ai un buletin in termen de valibilitate
– sa ai un venit lunar stabil.

Actele necesare:
– copie scanata ori fotografiata dupa buletin
– dovada de venit

Sumele pe care le poti imprumuta variaza intre 1.000 si 10.000 de lei. Folosind calculatorul de pe platforma online www.onnen.ro, poti sa-ti calculezi singur ratele si sa-ti determini perioada minima necesara pentru rambursarea imprumutului, in conditiile unei rate pe care s-o poti sustine.

Rata lunara se plateste prin transfer bancar.

Daca ai contractat deja un imprumut, nu mai poti solicita inca unul. Insa, daca nu ai depasit plafonul maxim de 10.000 de lei, poti sa cresti valoarea creditului in derulare pana la limita respectiva.

Odata aprobat creditul, banii iti sunt virati in contul bancar automat, in mai putin de 24 de ore de la aprobare. Depinde de orarul bancii unde ai contul.

In contul tau de pe platforma Onnen veti gasi in permanenta informatii despre imprumutul aflat in derulare, ce rata trebuie sa platesti si cat mai ai de plata. Cand se apropie data scadenta pentru ultima rate, vei fi anuntat. Poti plati si anticipat daca iti doresti asta. Astfel, poti rambura toata suma imprumuta, scapand astfel de dobanda aferenta.

creditprime.ro

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies