Credit rapid flexibil intre 1.000 si 10.000 de lei

Poti accesa in mai putin de 24 de ore un imprumut rapid flexibil de la Onnen, in cuantum de la 1.000 la 10.000 lei.

Credit rapid accesibil in 24 de ore, cu sume variind intre 1.000 si 10.000 de lei, ofera Onnen – o societate nebancara parte a Grupului 4Finance, unul dintre cele mai mari de gen din Europa.

Cei de la Onnen ofera posibilitatea unui credit usor accesabil. Daca esti client nou, iti alegi suma pe care doresti s-o imprumuti si rata lunara pe care ti-o permiti, urmeeaza sa te inregistrezi cu datele personale si sa incarci documentele solicitate. Dupa ce te inregistrezi, finalizezi cererea de credit si astepti sa ti se comunice, daca in urma evaluarii, ti s-a aprobat creditul sau nu.

Imprumut rapid cu rate saptamanale

[VEZI DETALII OFERTA]

Poti imprumut de la Provident pana la 20.000 de lei, daca ai peste 18 ani si un venit de minim 300 lei net lunar.

Credit online si pentru cei cu istoric negativ

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Viva Credit iti ofera maxim 2000 de lei pe perioada nedeterminata, daca ai peste 20 de ani si un venit de minim 700 lei.

Odata ce ti-ai creat cont pe platforna online Onnen, nu mai este nevoie sa te inregistrezi iar. Daca doresti un alt imprumut, pur si simplu te loghezi in contul tau de client si soliciti sumele dorite.

Conditiile de eligibilitate pentru un imprumut rapid Onnen:
– sa fi ceatean roman
– sa ai bonitatea necesara rambursarii la timp a creditului solicitat
– sa ai un cont bancar
– sa ai un buletin in termen de valibilitate
– sa ai un venit lunar stabil.

  Imprumut rapid pana la salariu Telecredit

Actele necesare:
– copie scanata ori fotografiata dupa buletin
– dovada de venit

Sumele pe care le poti imprumuta variaza intre 1.000 si 10.000 de lei. Folosind calculatorul de pe platforma online www.onnen.ro, poti sa-ti calculezi singur ratele si sa-ti determini perioada minima necesara pentru rambursarea imprumutului, in conditiile unei rate pe care s-o poti sustine.

Rata lunara se plateste prin transfer bancar.

Daca ai contractat deja un imprumut, nu mai poti solicita inca unul. Insa, daca nu ai depasit plafonul maxim de 10.000 de lei, poti sa cresti valoarea creditului in derulare pana la limita respectiva.

creditprime.ro
creditprime.ro

Odata aprobat creditul, banii iti sunt virati in contul bancar automat, in mai putin de 24 de ore de la aprobare. Depinde de orarul bancii unde ai contul.

In contul tau de pe platforma Onnen veti gasi in permanenta informatii despre imprumutul aflat in derulare, ce rata trebuie sa platesti si cat mai ai de plata. Cand se apropie data scadenta pentru ultima rate, vei fi anuntat. Poti plati si anticipat daca iti doresti asta. Astfel, poti rambura toata suma imprumuta, scapand astfel de dobanda aferenta.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies