Credit Provident

Un credit Provident este unul simplu de accesat onlind, telefonic sau prin SMS.

 

Creditul Provident, ce poate fi gestionat chiar la domiciliul clientului, reprezinta o forma de usoara de imprumut nebancar. Simplitatea mecanismelor de accesare, diminuarea numarului de acte solicitate, limitarea pe cat posibil a conditiilor de eligibilitate, fac din acest credit o calea mai mult decat facila de a obtine bani urgent.

provident.ro%20
provident.ro%20

Daca punem in balanta aceste facilitati de acordare a unui credit Provident cu costurile aferente, putem sa deducem ca, obtinerea unei sume de bani intr-un interval foarte scurt de timp, poate sa ajunga la costuri destul de mari, mai ales daca i se adauga si extracosturile generate de gestionarea la domiciliu a creditului Provident. Cu toate acestea, studiile financiare realizate de cercetatori internationali de renume, au ajuns la concluzia ca accesarea unor astfel de credite rapide merita pe termen scurt, mai ales daca nu se intervine in rostogolirea lor.

Accesarea unui credit Provident, se poate face in mod rapid fie telefonic, fie in mediul online, fie printr-un simplu SMS. Accesarea este una foarte simpla, de exemplu, in mediul online se completeaza un simplu formular, o cerere de creditare in fapt, in care sunt solicitate date personale: nume, prenume, telefon si e-mail. Urmarea trimiterii acestui formular online este aceea ca un reprezentant Provident va contacta viitorul client si ii va prezenta oferta de creditare in functie de potenta clientului in fapt, adica de veniturile acestuia pe perioada derularii respectivului credit.

Sunand la numarul de telefon Provident, numar de telefon unic de altfel pentru intreaga Romanie, poti sa obtii toate detaliile care te-ar putea interesa legate de un eventual credit. Numarul de telefon de la Provident, anume 021 275 75 75, este cum spuneam mai sus, un numar de telefonic unic pentru intreaga tara, pentru toate orasele din Romania unde Provident are filiale deschise. Legat de filialele Provident din Romania, va putem confirma ca aceasta societate nebancara are filiale in toate orasele Romaniei.

  Imprumut rapid pentru restantieri

Ce caracteristici are un credit Provident?

Un credit Provident se caracterizeaza prin obtinerea unei sume relativ mici de bani, de pana la 5.000 de lei, fara garantii si fara giranti, fara alte comisioane ori taxe ascunse. De asemenea, este de subliniat faptul ca apelarea unui asemenea imprumut inseamna dorinta de obtinere rapida a banilor, iar societatea nebancara vin in intampinarea acestei durinti, livrand banii chiar si la domiciliu in maxiaobtinerea banilor in 48 de ore, insa, te scuteste de costul gestionarii la domiciliu a imprumutului. A doua varianta a creditului Provident iti ofera posibilitatea de a-l accesa nu doar pentru urgente, ci si pentru realizarea unor planuri personale, fie ca vrei sa-ti cumperi un figider nou, sa-ti iei mobila in casa, sa amenajezi gradina ori sa pleci in vacanta.

Actele necesare accesarii unui credit Provident:

– act de identitate prin care se stabileste daca solicitantul este cetatean roman cu domiciliul intr-unul din orasele din Romania unde Provident are filiale deschise;

– o dovada de venit, materializata fie printr-un fluturas de salariu sau cupon de pensie. Daca nu soliciti gestionarea creditului la domiciliu, vei avea nevoie si de un cont bancar la o banca din Romania unde vei primi banii imprumutati.

creditprime.ro
creditprime.ro

Prima accesarea a unui credit Provident iti poate aduce sume cuprinse intre 500 si 3.500 de lei, suma maxima fiind corelata cu veniturile tale lunare. Durata maxima a unui contract de imprumut este de 78 de saptamani in varianta unui credit de 3.500 de lei. Costul creditului Provident este in functie de selectarea optiunii de gestionare a creditului la domiciliu sau nu.

  Credit doar cu buletinul

Pentru a afla numarul de telefon Provident din orasul tau, acceseaza „telefon Provident”, sau acceseaza filialele Provident.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies