Credit doar cu buletinul

Poti sa iesi dintr-un blocaj financiar de moment apeland la un credit rapid doar cu buletinul online

Varianta cea mai la indemana de a obtine o suma mica de bani intr-un timp foarte scurt este sa apelezi la un imprumut doar cu buletinul.

Aceasta forma de creditare are un nume generic, pentru ca, in ziua de azi se lucreaza cu carti de identitate, putini fiind cei ce mai detin buletine in vechia acceptiune.

Imprumut rapid cu rate saptamanale

[VEZI DETALII OFERTA]

Poti imprumut de la Provident pana la 20.000 de lei, daca ai peste 18 ani si un venit de minim 300 lei net lunar.

Credit online si pentru cei cu istoric negativ

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Viva Credit iti ofera maxim 2000 de lei pe perioada nedeterminata, daca ai peste 20 de ani si un venit de minim 700 lei.

Ei bine, carte de identitate sau buletin, pana la urma, nu este nimic in neregula cu exprimarea, IFN-urile au preluat aceasta denumire de prin anii 2006, cand astfel de credite erau la ordinea zile, ele fiind si promotoarele declansarii crizei economice din acei ani.

Fara multe acte, uneori chiar fara acte, pentru ca ti se solicita doar fotografii ori scanuri dupa buletin si extras de cont, imprumuturile de tip rapid sunt usor de accesat online, de pe platformele IFN-urilor.

Exista cerinte care pot fi piedici in calea obtinerii unui credit doar cu buletinul, cum ar fi cetatenia ori varsta, dar de regula, cea mai rigida conditie de eligibilitate se refera la venituri. Si, in privinta veniturilor, multe IFN-uri au valori fixe acceptate peste care nu vor trece.

  Imprumut doar cu buletinul CreditFix

Deja se anticipeaza ca BNR-ul va impune noi reguli privind indatorarea, asadar, veniturile vor fi cheia obtinerii oricarui credit, fie el si doar cu buletinul.

Bine, daca ar fi sa luam cuvant cu cuvant, nu exista cu adevarat credite doar cu buletinul, pentru ca, orice societate financiara iti inspecteaza intr-un fel veniturile, chiar daca ti le verifica dintr-un extras de cont bancar.

Conceptul de credit doar cu buletinul a capatat in piata o semnificatie de permisivitate: este vorba de un produs financiar obtinut cu acte putine (de regula cu ele scanate si incarcate online), in conditii lejere de accesare, chiar si pentru restantieri, adica pentru cei inscrisi in Biroul de Credite cu un scoring negativ.

Principalul sau atribut, inca de la lansar, al creditului doar cu buletinul, a fost achizitia de electronice si electrocasnice. Un aragaz, un frigider, o masina de sapalat, o centrala de apartament, etc. S-au lansat la acel moment in piata o sumedenie de produse de tip rapid, facile, accesabile in magazin.

Creditele doar cu buletinul limiteaza de regula sumele la care ai acces in valori de 2-3 mii de lei. Exista si exceptii in piata nebancar, dar nu multe. Una dintre aceste exceptii sunt cei de la Credius care ofera si sume mai mari in conditii lejere de accesare, online.

Pe langa veniturile limitate solicitate de IFN-uri pentru obtinerea unui imprumut rapid doar cu buletinul online, mai exista si problema eligibilitatii din punctul de vedere al scoringului din Biroul de Credite.

In situatia veniturilor mici incerte, inconstante, se regasesc in general tinerii, studentii, persoanele cu locuri de munca periodice, etc.

  Credite practice - Imprumuturi bune

In cealalta situatia, a restantierilor, se regasesc foarte multi cetateni. Deja vrbim de zeci de mii se persoane cu restante la banca, potentiali clienti pentru creditele rapide doar cu buletinul online.

creditprime.ro
creditprime.ro

Cum te pregatesti inainte de a solicita un credit doar cu buletinul? Te asiguri ca ai fotografiate ori scanate buletinul si extraul de cont, te asiguri ca buletinul de valid si ai varsta necesara solicitata de societatea la care doresti sa aplici.

Urmaresti cu atentie pasii pentru completarea formularelor online. Cauti cea mai avantajoasa oferta de credite rapide doar cu buletinul online si te asiguri ca ai cititi cu atentie toate informatii din respectivele oferte.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies