Cost credit Provident

Care este costul unui credit Provident? Credit nebancar la domiciliu.

Un credit Provident poate avea valori cuprinse intre 500 si 5000 de lei, iar daca esti la prima colaborare poti imprumuta maxim 3500 de lei.

Daca alegi un imprumut Provident simplu, fara sa adaugi gestionarea la domiciliu a creditului, nu ti se va garanti obtinerea in 48 de ore a banilor. Daca mergi pe varianta rapida, vei plati mai mult, insa, vei obtine banii foarte repede, adica, atunci cand ai nevoie.

COMPANIETIMPI DE ACORDARECREDITUL MAXIMPERIOADA MAXIMA DE ACORDARESOLICITA UN IMPRUMUT
1 ora40.00060 luni
24 ore15.00024 luni
2 ore2.00062 zile
20 minute2.00030 zile

Iata si care sunt variantele de imprumuturi si dobanzile aferente, atat in optiunea simpla de creditare cat si in cea la care s-a adaugat gestionarea creditului la domiciliu.

Iata care sunt cateva din variantele acestui credit Provident, in functie de perioada pe care este contractat:

cost-credit-provident

Cost credit Provident

Un credit Provident reprezinta o cale simpla de a face rost de bani rapid, iar daca nu ai un cont bancar, poti apela la serviciul de mprumut la domiciliu.

De retinut ca vorbim de un credit Provident acordat pe perioade relativ mici de timp, deci o forma de microcreditare daca doriti.

Evident, dobanda anuala afectiva este mare, insa, raportata la alte credite de tip rapid, poate fi considerata una decenta. Asadar, costul acestui credit Provident este unul normal si corect, tinand cont de facilitatile de acordare si de cerintele minimale.

creditprime.ro

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies