Cost credit Provident

Care este costul unui credit Provident? Credit nebancar la domiciliu.

Un credit Provident poate avea valori cuprinse intre 500 si 5000 de lei, iar daca esti la prima colaborare poti imprumuta maxim 3500 de lei.

Daca alegi un imprumut Provident simplu, fara sa adaugi gestionarea la domiciliu a creditului, nu ti se va garanti obtinerea in 48 de ore a banilor. Daca mergi pe varianta rapida, vei plati mai mult, insa, vei obtine banii foarte repede, adica, atunci cand ai nevoie.

Imprumut rapid cu rate saptamanale

[VEZI DETALII OFERTA]

Poti imprumut de la Provident pana la 20.000 de lei, daca ai peste 18 ani si un venit de minim 300 lei net lunar.

Credit online si pentru cei cu istoric negativ

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Viva Credit iti ofera maxim 2000 de lei pe perioada nedeterminata, daca ai peste 20 de ani si un venit de minim 700 lei.

Iata si care sunt variantele de imprumuturi si dobanzile aferente, atat in optiunea simpla de creditare cat si in cea la care s-a adaugat gestionarea creditului la domiciliu.

Iata care sunt cateva din variantele acestui credit Provident, in functie de perioada pe care este contractat:

cost-credit-provident
Cost credit Provident

Un credit Provident reprezinta o cale simpla de a face rost de bani rapid, iar daca nu ai un cont bancar, poti apela la serviciul de mprumut la domiciliu.

De retinut ca vorbim de un credit Provident acordat pe perioade relativ mici de timp, deci o forma de microcreditare daca doriti.

Evident, dobanda anuala afectiva este mare, insa, raportata la alte credite de tip rapid, poate fi considerata una decenta. Asadar, costul acestui credit Provident este unul normal si corect, tinand cont de facilitatile de acordare si de cerintele minimale.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies