Cine mai acorda imprumuturi tip ‘bani pana la salariu’?

Daca sunteti interesati de un credit pana la salariu, aflati ca inca mai sunt IFN-uri la care puteti apela.

E adevarat ca notiunea aproape ca a disparut din piata. Asta nu mai sunt firme nebancare care sa-si numeasca astfel produsele proprii.

Nici macar cei de la Viva Credit nu au pastrat creditul pana la salariu, transformandu-l in timp intr-o linie de creditare acordata pe termen mai lung.

Imprumut rapid cu rate saptamanale

[VEZI DETALII OFERTA]

Poti imprumut de la Provident pana la 20.000 de lei, daca ai peste 18 ani si un venit de minim 300 lei net lunar.

Credit online si pentru cei cu istoric negativ

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Viva Credit iti ofera maxim 2000 de lei pe perioada nedeterminata, daca ai peste 20 de ani si un venit de minim 700 lei.

Dar, si la Viva Creidt puteti sa imprumutati bani si sa-i rambursati dupa o luna de zile, ba chiar sunteti premiati pentru o astfel de rambursare, tinand cont ca dobanda este 0, daca ai returnat banii in primele 30 de zile.

Oferte asemanatoare gasiti si la Hora Credit si la CreditPrime.

Avand in vedere ca multora li se pare costisitor un imprumut pe termen lung, exista interes pentru obtinerea unor bani pana la salariu.

Aceasta doleanta are semnificatia ca oamenii au nevoie de bani exact pana la salariu ori pana la pensie.

Cine ofera astfel de imprumuturi si ce costuri sunt?

Cum va spuneam, mai sunt firme care acorda pentru maixm 30 de zile credite, insa, majoritatea IFN-urilor cu accesari permisive si-au marit intervalul de contractare. Dar, nu este nicio problema sa accesezi doar pentru 30 de zile. Multe IFN-uri admit un astfel de minim al perioadei de creditare.

  Imprumut doar cu buletinul fara adeverinta de venit 2020

Costurile sunt cam la fel, nu s-a schimbat mare lucru in acest domeniu.

Daca ai o urgenta, ai ramas in pana de bani, ai o factura de achitat, o amenda de platit, ti s-a stricat frigiderul, aerul conditionat sau centrala termica, poti sa iei in calcul un imprumut pe termen scurt.

Acum cativa ani in urma, mai multe IFN-uri aveau in portofoliu astfel de credite pana la salariu. Astazi ele nu se mai numesc altfel, dar principiul s-a pastrat. Poti accesa credite nebancare pentru 30 de zile, adica pentru perioada ramasa pana la incasarea salariului ori a pensie.

Cum functioneaza astfel de credite?

De principiu, alegi o anumita institutie financiara nebancara care ti se pare mai avantajoasa si aplici.

Accesezi online, completand formularele puse la dispozitie. Incarci actele necesare solicitate tot online sau le trimiti pe email.

Astepti aprobarea, care odata venita, astepti sa ti se vireze banii in cont.

Odata contractat creditul, urmeaza rambursarea la scadenta stabilita in contract.

Actele necesare pentru creditele de tipul ‘bani pana la salariu’ sunt in general doua, actul de identitate si extrasul de cont unde iti incasezi veniturile.

Procedurile de acordare pentru creditele pana la salariu au ramas la fel de permisive, fiind accesibile si persoanelor cu venituri mici si eligibilitate scazuta.

creditprime.ro
creditprime.ro

Oricum, vestitele payday loans sunt un fel de produse de import, destul de populare in afara, au aparut mai tarziu la noi, dar au prins si aici.

Ca evoltie, astazi creditle pana la salariu sunt foarte populare in Moldova, la Chisinau si in celelalte localitati basarabene.

(Visited 11 times, 9 visits today)
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies