Cerinte credit Credius

Indiferent de creditul ales, cei de la Credius iti dau raspunsul in 60 minute

Cerintele creditului Credius sunt minime si raspund la identificarea bonitatii clientului de a-si rambursa la timp imprumutul solicitat.

La credius poti accesa mai multe tipuri de credite: credite mici pe termen scurt, mari pe termen lung, online, pentru pensionari, de achizitie bunuri, pentru diaspora, pentru microbuisness, etc.

Imprumut rapid cu rate saptamanale

[VEZI DETALII OFERTA]

Poti imprumut de la Provident pana la 20.000 de lei, daca ai peste 18 ani si un venit de minim 300 lei net lunar.

Credit online si pentru cei cu istoric negativ

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Viva Credit iti ofera maxim 2000 de lei pe perioada nedeterminata, daca ai peste 20 de ani si un venit de minim 700 lei.

Cel mai simplu imprumut de la Credius este cel in cuantum redus pe termen scurt. Acest credit iti poate oferi accesul la sume de bani cuprinse intre 600 si 4.500 de lei, pe perioade de la 4 luni la 11 luni.

Cerinte pentru creditele mici pe termen scurt Creius:
– sa ai minim 18 ani
– sa fii cetatean roman
– sa ai o vechime de minim o luna la locul de munca
– cu adeverinta de venit ori fara adeverinta de venit (cu verificarea bazei de date ANAF). Se poate si fara cont bancar, daca alegi varianta de inspectare a veniturilor la ANAF.

credius.ro

Actele necesare: buletin, cerere de credit, ultimul talon de pensie, adeverinta de venit (optionala in cazul in care alegi inspectarea veniturilor la ANAF).

  Cost credit Provident

Creditele online Credius iti ofera posibilitatea sa imprumuti sume intre 600 si 30.000 de lei, pe perioade de la 4 luni la 60 de luni.

Cerintele pentru creditele online si pentru cele mari pe termen lung de la Credius sunt aceleasi ca si in cazul creditelor mici pe termen scurt.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies