Card de credit online fara adeverinta de venit

ING are o oferta de creditare accesibila online – cardul de credit fara adeverinta de venit

Cardul de credit online fara adeverinta de venit de la ING Bank poate fi solutia optima de a obtine suma dorita de bani, pe loc, fara alte acte.

Cardul de credit ING vine cu 3 rate cu dobanda 0, oriunde in lume, cu pana la 20 de rate cu 0% la partenerii ING si cu acte putine la accesare.

Imprumut rapid cu rate saptamanale

[VEZI DETALII OFERTA]

Poti imprumut de la Provident pana la 20.000 de lei, daca ai peste 18 ani si un venit de minim 300 lei net lunar.

Credit online si pentru cei cu istoric negativ

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Viva Credit iti ofera maxim 2000 de lei pe perioada nedeterminata, daca ai peste 20 de ani si un venit de minim 700 lei.

Oferta de 3 rate oriunde in lume, pentru sume de peste 500 de lei este valabila pana la data de 30.11.2019.

Daca ai o problema de lichiditati, daca vreti sa-ti cumperi mobila noua, ori sa-ti iei un smartphone de ultima generatie, daca ai de gand sa-ti pui centrala termica ori sa-ti cumperi alt frigider, atunci cardul de cumparaturi ING Credit Card este solutia care iti permite sa-ti pui in aplicare planurile pe termen scurt.

Obtii pana la 20 de rate cu dobanda 0 la partenerii ING BBan. Poti folosi acest card de credit pentru a-ti imparti cheltuielile in rate egale, poti cumpara de la comerciantii parteneri si sa platesti doar rata. Printre partenerii marcanti ai ING Bank, amintim aici: eMAG, ALTEX, FLANCO, Cora, Carrfur, ideall, iSTYLE, evoMAG, PCGarage, MEDIAGALAXY, FASHIONDAYS, OTTERA, ALDO, ZOOT, Kaufland, Mobexpert, Dedeman, Jysk, Lem’s, Sensiblue, Rompetrol, etc.

  Alege un imprumut pentru restantieri

Cardul il primesti pe loc, trebuie doar sa faci un singur drum pana la o agentie ING. Vei primi cardul de credit, daca ai buletinul de identitate la tine.

Costuri sunt destul de reduse, practic platesti doar emiterea cardului de credit – in valoare de 35 de lei si emiterea anuala de 35 de lei.

Actele necesare emiterii cardului de credit:

creditprime.ro
creditprime.ro
  • daca esti salariat ori pensionar, n-ai nevoie decat de buletin de identitate
  • daca nu esti salaritat, ai nevoie de documente suplimentare de venit.

Accesarea unui card de credit online se face din aplicatia online a ING Bank (platforma https://www.ing.ro/persoane-fizice/credite/credit-card.html). Acolo vei completa toate campurile obligatorii si dupa ce le compeltezi, vei apasa pe butonul ‘trimite datele’. Va dura cateva minute pana ce vei fi contactat de un reprezentant al bancii. Urmeaza sa te deplasezi intr-o agentie ING Bank pentru a finaliza documentatia de creitare si pentru a semna contractul de credit. Creditul se acorda pe loc, fara adeverinta de venit, daca esti salariat ori pensionar, adica ai ventiuri fiscalizate prin ANAF.

Dupa ce semnezi documentatia de creditare, primesti si cardul. Pe loc. Acesta este avantajul major. Tot procesul dureaza putin, daca datele despre venituri sunt obtinute intr-un timp rezonabil.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies